Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 77 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Elburg

 
Het stadje Elburg doet denken aan de Middeleeuwen. De Oude Wallen met hun schitterende smalle steegjes, prachtige doorkijkjes, straatwerk wat bestaat uit keitjes, maken van dit oude vissersplaatsje een sfeervolle plek. Het gulden snede ontwerp van deze vissersplaats is zeldzaam, en heeft een authentiek rechthoekig stratenpatroon. Elburg is een echte toeristenplaats met geweldige terrassen en verrassende winkeltjes in het centrum van de stad. Gerookte paling kan hier nog gewoon aan de kraam worden gegeten en een rondje varen met een botter, gebeurt in het zomerseizoen nog dagelijks. Omdat er in 1932 inpoldering plaatsvond door de aanleg van de Afsluitdijk, had Elburg geen goede verbinding meer met het open water. De visserij stagneerde en er kwamen andere beroepen voor in de plaats. Toch liggen er nog oude botters in het haventje. Deze houden het verleden levend. Echt gevist wordt er al lang niet meer. Wel worden elk jaar de botterdagen gehouden.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Elburg

Elburg is prachtig gelegen aan de randmeren en met een inwoneraantal van ruim 23.000 mensen een prettige stad om te leven en te werken. Kinderfeestjes worden regelmatig in Elburg gehouden. De prachtige indoorspeeltuin die in deze vestingstad te vinden is, biedt genoeg vertier voor een hele middag verjaardag vieren. Een speciale kinderhoek met ballenbak, kinderworkshops en megaspringkussens vormen het decor van deze indoorspeeltuin.


Zoek op regio en categorie in Elburg

Een hele andere activiteit is een bezoek aan een paarden manege. Vooral verjaardagen van "paardenmeisjes" kunnen in deze manege prima worden gevierd, ook met kinderen die weinig ervaring hebben met paarden. Kinderen zonder rijervaring worden door een aantal begeleiders bijgestaan. Verder kunnen de kinderen de paarden/pony's poetsen en vertroetelen.
Kinderknutselfeestje
Veel kinderen kunnen de hele dag wel bezig zijn met knutselwerkjes. Heeft u zo'n knutselaar in de familie en is deze al snel jarig? Dan is een workshop-middag knutselen met vriendjes en vriendinnetjes een leuk tijdverdrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden die een gezellig kinderfeestje oplevert. Wat te denken van een steigerplankje oppimpen en beschilderen met je naam. Leuk voor op de kinderslaapkamer! Vogelhuisjes beschilderen en beplakken, houten doosjes versieren en beschilderen, zijn allemaal mogelijkheden om een creatieve verjaardag te vieren. Er is tevens een verrassing voor de jarige en iets lekkers te eten en te drinken. Kijk voor informatie op de website.