Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 77 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Ede

 
Bij het zoeken van een kinderfeestje in Ede komt heel wat kijken. Zoekt je kind iets avontuurlijks, iets gezelligs, iets spannends of juist iets heel relaxed? Laat je kinderen verzamelen op een locatie, ga je zelf halen en brengen of blijf je lekker thuis? En over hoeveel kinderen hebben we het eigenlijk? Voordat je een feestje gaat plannen moet je dus eerst aan de slag met de basics. Leeftijd, wensen van de jarige en je budget. Als je dat hebt gedaan kan je de jarige aan het werk zetten. Uitnodigingen maken, verlanglijstjes samenstellen en samen op deze website rondneuzen naar de leukste feestjes natuurlijk!
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Ede

Voor je kinderfeestje in Ede heb je keuze genoeg. Wat dacht je van een creatief feestje bij De Frutseltante, of taarten bakken bij Taartaholics. Gezellig met je vrienden en vriendinnen bezig zijn om daarna je creaties mee naar huis te nemen. Liever actief aan de slag? Je kunt Simia lekker klimmen of by Y.A.M.S aan de slag met het verzorgen van dieren. In de bosrijke omgeving van Ede kun je terecht voor boogschieten, lasertag, speurtochten en andere spannende en inspannende activiteiten. Voor de echte durfals van zeven jaar en ouder kun je rondom Ede zelfs terecht voor survivalfeestjes. Lekker met zijn alle de stormbaan op, hindernissen overwinnen en vies worden in de modder. Met modder aan de slag kan trouwens ook in de CitySpa. Met je vriendinnen naar de spa, voetenbadje nemen, nagels lakken en je feestje afsluiten met een echte fotoshoot!


Zoek op regio en categorie in Ede

Is je kind meer van het tyoe huismus? Ook dan kan je in Ede goed terecht. Wat dacht je van een gezellige spelletjesmiddag thuis die je afsluit met een bezoekje aan Cinemec? Of je zet zelf een culinair feestje in elkaar. Gourmetstel op tafel en de kinderen heerlijk zelf laten prutsen met pannenkoekenbeslag, lekkere hapjes en gebakken eieren. Toch lekker in de buurt naar buiten? De wijken in Ede lenen zich bij uitstek voor speurtochten. Denk aan de droogbeddingen in de Maandereng, de bruggetjes in Veldhuizen of het Proosdijpark. Ook de Oude Hofstede en kinderboerderij de Proosdij zijn een bezoekje waard op een kinderfeestje, zeker met jongere kinderen.