Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Druten

 
Veel kinderen vinden het erg leuk om te gaan naar de kinderboerderij. De kans dat dit dan ook een leuk uitje is voor jouw verjaardag, is dan ook groot. Kies ervoor om te gaan naar een kinderboerderij in Druten en hier een leuk doolhoftrip te nemen. Ook kun je tijdens de trip lekker knuffelen met dieren en ook spelen in een strohok behoort tot de mogelijkheden. Verder kun je altijd een koe melken, kun je de paarden gaan borstelen en zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden om te gaan knutselen en te gaan verven. Mocht je iets zoeken met wat meer spanning en beweging, dan is een speurtocht waarschijnlijk wel een goede keus voor jou.
 
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Druten

Voor de wat kleinere onder ons is een kinderfeestje in Druten met als thema een kabouter feest waarschijnlijk een leuk idee. Tijdens dit feestje ga je dan ook de kabouterroute lopen in het kabouterbos. Terwijl je de route loopt verken je het volledige speelterrein. Het leuke van dit kabouter bos is dat er veel verschillende activiteiten te ondernemen zijn zoals het dauwtrappen, picknicken, steppen, maar ook andere activiteiten zoals schminken en het spelen van diverse spelletjes behoren tot de mogelijkheden. Ook op het moment dat het wat minder mooi weer is zijn er ook voldoende mogelijkheden, zo kun je indoor ook verschillende activiteiten ondernemen.


Zoek op regio en categorie in Druten

Tot slot is er de mogelijkheid om een voetbalfeestje te organiseren met jouw vrienden. Zo kun je ervoor kiezen om onder het genot van een ervaren instructeur twee uur lang te gaan zaalvoetballen. Naast het feit dat er een heuse zaalvoetbalwedstrijd wordt gedaan kun je ook meedoen aan de voetbalquiz en ook zijn er verschillende soorten voetbal activiteiten. Zo kun je meedoen met paaltjesvoetbal, maar ook het meedoen met diverse penaltyseries en 3 tegen 3 behoort tot de mogelijkheden. De kinderen mogen eerst op de instructeur oefenen waarbij ze leren om goede schoppen en penalty's te nemen, daarna ontvangen ze na afloop een echte oorkonde. Dit uitje is ook leuk voor de ouders omdat de instructeur de kinderen in de gaten houdt.