Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Berg en Dal

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Berg en Dal? Een verjaardag kun je het beste vieren met een workshop waarin je iets actiefs doet. Kies bijvoorbeeld voor een leuke knutselworkshop waarbij je van alles leert over het maken van mooie dromenvangers en memorybords. Ook kun je je eigen kamer oppompen met verschillende lampen die je helemaal kunt gaan versieren en vervolgens echt kunt gaan ophangen. Maar ook als je nog wat saaie foto lijstjes hebt kun je deze mee nemen naar de locatie en vervolgens aan de slag gaan met het knutselen hiervan zodat ze een mooi geheel worden. Daarnaast hebben de locaties vaak zelf ook verschillende materialen die je kunt gebruiken en die jij mooi kunt maken, waarna je ze mee naar huis mag nemen!
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Berg en Dal

Een ander leuk idee voor een kinderfeestje in Berg en Dal is een kartfeestje. Tijdens een kart feestje ga je dan ook met al je vrienden karten. Uiteraard krijg je ook een uitgebreide uitleg over het je het beste kunt karten en krijg je een veilige helm en bescherming zodat je zonder problemen aan de slag kunt gaan. Je hebt de mogelijkheid om zelf gas te geven tijdens het kart feestje en ook volledig zelf te remmen en te sturen. Na een korte uitleg en instructie kun jij plaats nemen in 1 van de vele karts die speciaal voor jonge kinderen zijn ontwikkeld. Ook is er een uitgebreide veiligheidsbriefing.


Zoek op regio en categorie in Berg en Dal

Een zwembadfeestje behoort ook tot de mogelijkheden voor jouw kinderfeestje in Berg en Dal. Tijdens een zwembadfeestje kun je namelijk ervoor kiezen om mee te doen aan bijvoorbeeld verschillende spelletjes in het water zelf, maar ook kun je ervoor kiezen om mee te gaan met de stroomversnelling en lekker helemaal achterover te liggen. Verder is er ook een peuterbadje voor de aller kleinsten en is er een leuk horeca gedeelte waar je na afloop met z'n allen gezellig wat kan eten en kan drinken. Ook worden er veel activiteiten speciaal voor verjaardagen en kinderen georganiseerd op woensdag en in het weekend.