Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 66 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Barneveld

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Barneveld? Een leuk kinderfeestje is een feestje dat niet snel wordt vergeten. Kies er bijvoorbeeld voor om te gaan naar een ijs maker. Zo kun je hierbij leren hoe ijs wordt gemaakt en ook kunnen de kinderen mee helpen met het maken van ijs. Uiteraard is het ook belangrijk om goed te proeven en leer je dan ook van alles over hoe je ijs smaken kunt herkennen, wat de herkomst van de smaken is. Daarnaast kun je ook bij deze schepijs winkel zelf een paar bolletjes smaken kiezen die je vervolgens lekker kunt op eten na het mee helpen en het harde werk. Daarnaast maken veel ijswinkels ook verschillende soorten wafels en milkshakes en deze moeten natuurlijk ook nog even getest worden. Kortom, voor de inwendige mens een must-do!
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Barneveld

Een andere leuke mogelijkheid is een prehistorisch feestje. Tijdens dit feestje leer je dan ook van alles over de afgelopen jaren in de geschiedenis. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende hutten bekijken die stammen uit de periode van de Romeinen en ook kun je verschillende gebouwen en dorpen bekijken uit de Middeleeuwen. Kortom, erg interessant voor kinderen die wat willen leren over de natuur. Daarnaast kunnen kinderen ook zelf stokbroodjes bakken bij het kampvuur en is er ook de mogelijkheid om een huis gebruiksvoorwerp zelf te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan een snorrebot, een rasp of een gaaf amulet.


Zoek op regio en categorie in Barneveld

Een andere leuke mogelijkheid voor een verjaardagsfeestje is natuurlijk een feestje in een natuurpark. In een natuur park kun je dan ook van alles leren over verschillende soorten bomen, verschillende vogels, en ook leer je over verschillende bevers en otters. Veel van deze natuurparken geven de mogelijkheid om te lopen volgens een vaste route waarbij je een boekje krijgt met een groot aanbod aan verschillende vragen en opdrachten. Soms is het bijvoorbeeld nodig om zelf onderdelen te gebruiken uit je tas die je nodig hebt om een opdracht te voltooien. Je moet dan ook soms even goed nadenken en zelf een aantal zaken in elkaar zetten.