Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 46 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel en gelegen aan de rivier de IJssel. Een mooie provinciestad waar alles nog een beetje "dorps" toegaat. Zwolle heeft nog een gemoedelijke bevolking altijd het beste met je voor heeft. Het inwonertal loopt naar de 125.000 inwoners en de Peperbus is de trots van elke Zwollenaar. Deze stoere toren steekt met kop en schouders boven alles uit en is van alle kanten te bewonderen. Jonny Boer (meesterkok), Herman Brood (muzikant en kunstschilder), Jan Vayne (pianist) en vele anderen vonden in deze stad inspiratie om hun muziek te maken en te schilderen. Zwolle heeft een gezellig centrum waar prima kan worden gewinkeld en gezellig kan worden gegeten.
De leukste feestjes in heel Zwolle

Zwolle biedt de mogelijkheid aan kinderen om een klimfeestje te houden. De eerste meters omhoog gaan goed, je klimt steeds hoger, soms in één keer naar de top. Een spannende bezigheid voor de wat oudere kinderen boven de 10 jaar. Probeer maar eens een klimmuur van 16 meter te overbruggen! Het is volkomen veilig, ook voor kinderen die nog nooit hebben geklommen. Een geweldig feest om met je vriendjes en vriendinnetjes naar de top te gaan.
Het klimfeest duurt ruim anderhalf uur en de veiligheid staat voorop. Na het klimmen lekker op de begane grond eten van een feestmaal.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Zwolle

Bowlen is één van de ultieme manieren om een feestje te vieren. Voor zowel volwassenen als kinderen is het bowling-spel een aangenaam tijdverdrijf. Spannend en tijdens verjaardagen van november tot maart géén last van slecht weer. Tegenwoordig zijn er bowling-arrangementen met swingende geluids- en lichteffecten.
Ontdek ook eens de nieuwste bowlingmethodes. Mad Games nemen steeds meer in populariteit toe. Spannende bowling-games speciaal toegespitst op de jongste feestgangers. Mad Games zorgen er voor, dat de kinderen gemotiveerd worden om een zo hoog mogelijke score te halen. Een Mad Games arrangement bestaat doorgaans uit een uur bowlen met swingende geluids- en licht effecten. Nóóit meer je bal in de goot door de funbumpers. Een geweldig kinderfeestje waarbij ook limonade en kindermaaltijden toe behoren. Het jarige kind krijgt aan het einde van de bowlingsessie een leuke verrassing.