Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Staphorst

Een leuk kinderfeestje begint natuurlijk met veel bewegen, lekker eten en een leuke tijd hebben. Een kids Zumba feest is dan ook een leuke manier om een fantastisch feest te vieren met vrienden en vriendinnen. Het is immers een groot feest wanneer iemand jarig is. Zo begin je met de limonade en wat lekkers om te eten en ga je vervolgens aan de slag met het doen van diverse soorten oefeningen. Tijdens het Zumba feest kun je lekker gaan dansen op de muziek en daarnaast is er ook veel feestelijke kleding waarin jij je kunt vermelden. Dit Zumba feest staat natuurlijk garant voor veel lol en veel plezier.
De leukste feestjes in heel Staphorst

Een andere leuk uitje voor een kinderfeestje in Staphorst is uiteraard een boks feest. Boksen is een gave en stoere sport die dan ook veel jongens en meisjes leuk vinden. Zeker de wat jongere kinderen zullen dit erg gaaf en spannend vinden. Er is dan ook een instructeur die veel ervaring heeft met het boksen en het les geven aan jonge kinderen. Jullie krijgen dan ook uitleg over de verschillende stoot en traptechnieken van de boks sport. Zo leer je hoe je iemand het beste kunt raken en op welke plekken dit moet. Aan de andere kant leer je uiteraard ook weer hoe jij het beste jezelf kunt verdedigen.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Staphorst

Welk kind houd er nou niet van leuke muziek? Het drums alive feest is een feest waarbij er verschillende drummen zijn die zogen voor veel verschillende muziek stijlen. Zo is er een mix van drummen en van bewegen. Tijden dit feest kun je zelf met drumsticks op de bal slaan en zelf muziek maken en swingen op de muziek die je maakt. De activiteit is erg leuk omdat je lekker aan het bewegen bent en daarnaast ook kunt genieten van heerlijke muziek. Uiteraard krijg je ook hulp en wordt jou verteld hoe je zo goed als mogelijk een goed ritme kan maken op de drum stellen. Kortom, een erg leuk kinderfeestje ( ook voor de ouders leuk)