Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Rijssen-Holten

Een leuk uitje voor een kinderfeestje is natuurlijk altijd de boerderij. Zo is het een leuk idee m eens een boerderij te bezoeken waar er een grote beleving is voor jong en oud. Ook in Rijssen-Holten zijn er voldoende mogelijkheden bij diverse boerderijen. Zo zijn er diverse dieren zoals varkens en herten maar ook zijn er verschillende alpaca's te bewonderen op dit kinderfeest. Tijdens de pauze in de hooischuur kun je even lekker borstelen en knuffelen met de dieren. Na afloop is het ook mogelijk om ze te gaan voeren en leer je van de boer alles over de dieren, wat ze zoal eten, hoeveel uur ze slapen etc.
De leukste feestjes in heel Rijssen-Holten

Een andere leuke activiteit om te ondernemen is het volgen van een muziek les door een muzikant. Dit kan dan ook op verschillende locaties en is een perfect idee voor een kinderfeestje in Rijssen-Holten. Muzikanten leren jou dan ook van alles over het spelen en trommelen van een trompet en daarnaast kun jij ook verschillende instrumenten uit de middeleeuwen zien en is er de mogelijkheid om hier zelf op te spelen. Veel van deze cursussen worden daarnaast gegeven op prachtige locaties zoals verschillende museums en op verschillende slots die al honderden jaren oud zijn. Kortom, zeker de moeite waard voor een leuk creatief verjaardagsfeest.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Rijssen-Holten

Een ander leuk feest in Rijssen-Holten is toch wel echt een virtueel kiesavontuur. Zo zijn er verschillende huisdieren die een rederij hebben vertoeft. Het is vervolgens de klus voor de kinderen om deze verschillende bloemlees weer te vangen. Tijdens deze app is het nodig om op verschillende locaties te gaan om ze te ontdekken. Op het moment dat je er eentje ziet moet je de minibrood spelen om ze te kunnen vangen. Diegene die aan het einde van de rit de meeste van deze dieren heeft gevangen mag zichzelf de winnaar van de dag noemen en krijgt dan ook een leuke verassing. Het leuke van dit uitje is dat de kinderen een leuke activiteit ondernemen terwijl ze een rondleiding krijgen op de boot.