Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Ommen

Het stadje Ommen is een echte plek waar in de zomermaanden veel toerisme aanwezig is. Ommen ligt langs de Vecht in Overijssel. Wanneer je wel eens door Ommen heen rijdt word altijd je blik getrokken naar de achtkantige korenmolen aan de Hammerweg. Na de tweede wereldoorlog is Ommen hard gegroeid mede dankzij het toerisme. Ben je op bezoek in Ommen dan is het leuk om even één van de vijf molens te bezichtigen. Ook het streekmuseum is een bezoekje waard. Dit museum laat mensen zien hoe er voor de tweede wereldoorlog werd gewerkt en geleefd in Ommen. Ommen heeft in de zomermaanden steeds terugkerende braderieën. Altijd gezellig om even over de braderie te wandelen en misschien iets van je gading te vinden.
De leukste feestjes in heel Ommen

Het tinnen museum is gevestigd in het oude stadhuis van Ommen. Is leuk en leerzaam om met kinderen naar toe te gaan. Te zien zijn o.a. "de optocht van de prins" en "de slag bij Waterloo". Gaat er tijdens het museumbezoek een kind zich vervelen? Dan is er altijd nog lego op de benedenverdieping. Voor de meeste mensen is dit museum toch wel verrassend. Je denkt dat het even een beetje tijd verdrijven is, maar dat valt mee. Heel erg leuk om met kinderen naar toe te gaan als onderdeel van een kinderfeestje. Daarna even lekker een patatje eten in de stad.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Ommen

In Ommen heb je de mogelijkheid om een combinatietour te maken. Eerst een boottocht maken over de Vecht en daarna een ritje in de paardentram. Zo leer je Ommen op twee manieren kennen. Ook voor kinderen is dit een leuk uitje. Kijk voor de afvaarten op de website van de rondvaartboot.
Ravotten in de indoorspeeltuin
Een aantal kilometers vanaf Ommen ligt het plaatsje Beerze waar een geweldige indoorspeeltuin aanwezig is. Klimmen en klauteren, maar ook genieten van het kindertheater. Dit theater geeft spectaculaire optredens waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen. De indoorspeeltuin zit onder de grond, net als een konijnenhol. Deze accommodatie beschikt ook over een zwemparadijs waar je net als in het konijnenhol een kinderfeestje kunt vieren. Lekker eten kan hier ook! Kijk op de website voor een passend arrangement.