Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 46 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Olst-Wijhe

Een zeer leuk idee voor een kinderfeest in de omgeving van Olst-Wijhe is toch wel echt een kabouter feest. Zeker voor de allerjongsten is dit een gaaf feest wat veel plezier geeft. Tijden dit feestje ga je namelijk verkleed als een echte kabouter of tovenaar. Bij dit feestje ga je dan ook het bos in terwijl je op zoek gaat naar paddenstoelen. Bij alle grote paddenstoelen staan dan ook opdrachten. Zo leer je tijdens deze opdrachten wat meer over de dieren en beestjes die in het bos zitten en uiteraard leer je ook meer over de paddenstoelen zelf. Dit feestje staat garant voor veel plezier en is dan ook erg leerzaam.
De leukste feestjes in heel Olst-Wijhe

Een ander leuk kinderfeestje is een creatief feestje waarbij je meer leert over de cultuur en muziek en theater. Tijdens dit kinderfeestje in Olst-Wijhe is er de mogelijkheid om een eigen lied op te nemen. Daarnaast is er ook veel popster kleding die je aan kan doen. Er zijn verschillende experts die jou helpen om je stem op te warmen en vervolgens kun je een eigen liedje gaan opnemen. Het eind resultaat is dan ook een eigen lied wat jij met je vrienden hebt gemaakt. Dit popster feest is ideaal voor vrienden die een leuke tijd willen beleven en daarnaast ook houden van een creatief feestje.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Olst-Wijhe

Een andere leuke mogelijkheid is de speel en recreatie boerderij. Op deze plek zijn er namelijk verschillende springkussens en trampolines waar jij je zonder problemen uren kunt vermaken. Mocht je het toch een beetje zat worden van al dat springen, dan kan er gekozen worden om te rijden op de skelters. Deze speel tuin is zowel binnen als buiten en dus is er een goede afwisseling tussen verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Verder is er ook de mogelijkheid om op verschillende toestellen en klimwanden te klimmen. Ook hier zijn er verschillende instructeurs die je goed in de gaten houden en tips geven over hoe je het beste de klimwand op kunt klimmen.