Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 77 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Nijkerk

Nijkerk ligt in de provincie Gelderland, dichtbij Amersfoort. Nijkerk is een stadje en geen dorp. Deze stad ligt in de zogenaamde biblebelt, die dwars over Nederland loopt. In de biblebelt wonen over het algemeen veel gereformeerden. Nijkerk bezit een kerk die in 2012 werd uitgeroepen tot mooiste kerk in Nederland. Deze kerk is vroeger bekostigd door de tabakstelers die toen veel geld verdienden. Nijkerk is afgeleid van de woorden "nieuwe kerk". Er vinden in dit stadje veel activiteiten plaats zoals eens per jaar de viering van de boerenmaandag. Oorspronkelijk was dit de dag dat de boeren hun koeien en varkens gingen verkopen. Tegenwoordig staat deze dag in het teken van feestvieren en het boerenleven. Vooral de kroegen zijn tot in de late uurtjes open.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Nijkerk

Demis Rousos. Fans van deze grote zanger gaan met plezier naar dit museum. Een mooi overzicht van zijn internationale carrière en zijn muziek klinkt de hele dag tijdens openingstijden. Bij een bezoek waan je je weer in de jaren '70. Kan mooi gecombineerd worden met een bezoekje aan het Veronica museum. Escaperoom. Deze escaperoom ligt vlak onder de rook van Nijkerk, in Bunschoten. Een geweldige belevenis om uit één van de ruimtes te ontsnappen. Vooral voor een teamuitje is dit een goede keus.


Zoek op regio en categorie in Nijkerk

Wanneer je in Nijkerk woont en je wilt een leuk kinderfeestje beleven, dan heeft de regio goede uitwijkmogelijkheden. Workshops en kinderfeestjes in de natuur zijn te boeken in de buurt van Nijkerk. Actief buiten zijn. Op een landgoed in de buurt van Nijkerk, zijn drie activiteitroutes uitgezet. Je kunt een tas met handleiding reserveren en met de kinderen deze spannende ontdekkingstocht beleven. Er zijn routes voor de kleintjes vanaf 4 jaar maar ook de wat moeilijkere tocht voor de kinderen van 8 tot 12 jaar is een super avontuur! Workshop sieraden maken. Vooral kinderfeestjes die door meisjes worden bezocht, is een workshop sieraden maken helemaal cool. Aan de hand van een bepaald thema gaan de kinderen sieraden maken o.l.v. een een aardige mevrouw. De jarige wordt extra verwend met een leuk cadeautje. Er kan onbeperkt limonade worden gedronken en regelmatig wordt een snoepje uitgedeeld. Samen met een confettiballon en het zelfgemaakte sieraad gaan de kinderen tevreden naar huis.