Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Losser

Voor een kinderfeestje zijn er altijd verschillende mogelijkheden om voor te kiezen. Een leuke mogelijkheid is lasergamen. Bijna alle jongeren vinden dit dan ook wel een leuk uitje. Het voordeel hiervan is het feit dat het uitje helemaal compleet is en jij dan ook nergens rekening mee hoeft te houden. Zo wordt er gezorgd voor een grote locatie waar er voldoende ruimte is voor kinderen om zich te verstoppen en ook zijn er voldoende laser pistolen waar kinderen uren zoet mee zijn. Daarnaast is er ook een speeltijd die je zelf kunt instellen. Het leuke van laser gamen is het feit dat het zorgt voor veel plezier, en kinderen daarnaast ook sportief bezig zijn. Tot slot is het uitje erg leuk omdat je elke ronde weer opnieuw start en een kans hebt om te winnen.
De leukste feestjes in heel Losser

Een andere leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje in Losser, zeker voor de wat jongeren is door te kiezen voor een landgoed. Tijdens dit uitje ga je dan ook als boswachter, als tovenaar of als nabout ede spannendste avonturen beleven. Zo kunnen de kinderen meedoen aan een spannende speurtocht in het bos. Ook leer je om gave toverspreuken te maken. Ook krijgen kinderen na het succesvol voltooien hiervan een echt tover diploma en een eigen amulet. Dit toverfeest staat dan ook garant voor veel plezier.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Losser

Voor de wat oudere kinderen vanaf ongeveer 6 tot en met 14 jaar zijn er ook voldoende mogelijkheden. Zo is een boswachter feest voor deze leeftijdsgroep vaak een goede keus. Je gaat hierbij dan ook samen met vrienden het bos in terwijl je zo snel mogelijk verschillende spellen en opdrachten moet voltooien. Bij het succesvol voltooien van een opdracht krijg je een letter. En op het moment dat je al deze letters met elkaar samenvoegt krijg je een woord. Met dit woord is het mogelijk om de kist te kunnen kraken en dus te kijken welke schatten hier in zitten.. Echter moeten ze dus echt de opdrachten eerst voltooien en worden ze gestimuleerd om deze te halen.