Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Lochem

De natuur is iets bijzonders en het is dan ook belangrijk om kinderen al vanaf een jonge leeftijd hier kennis mee te laten maken. Door ze dan ook regelmatig mee te laten nemen naar verschillende uitjes zoals bijvoorbeeld 1 van de meerdere nationale parken in Nederland. In dit park ben je dan ook als het ware betoverd. In het bos is er dan ook een toverpad dat je moet gaan volgen en ondertussen moet je verschillende opdrachten uit gaan voeren. Je moet dan ook alle opdrachten goed uitvoeren om verschillende tover ingrediënten te verzamelen waarmee je uiteindelijk je eigen toverdrank kan maken en dan mag jij jezelf een echte tovenaar noemen.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Lochem

Een andere mogelijkheid voor een kinderfeestje in Lochem is om te gaan naar een leuk naai café in de omgeving van Lochem. Hier kun je dan ook een paar uur terecht en na afloop van dit feestje ga je naar huis met een product dat je ook echt zelf hebt gemaakt en waar jij zelf energie en tijd in hebt gestoken. Alle feestjes hier zijn dan ook inclusief het gebruik maken van de machines, de basis materialen om verschillende producten te maken, en ook zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om wat lekkers te eten en ook om te drinken. Deze feestjes zijn geschikt vanaf een leeftijd van 6 jaar en de duur kun je zelf bepalen van 1,5 tot 2,5 uur.


Zoek op regio en categorie in Lochem

Een ander leuk idee is om een bekend personage thuis te laten komen voor jouw verjaardag. Zo zijn er in de omgeving van Lochem verschillende bekende mensen en acteurs die jouw verjaardag helemaal op zijn kop kunnen zetten. Deze personages kunnen dan ook knutselen, schminken, een echte minidisco organiseren en daarnaast kunnen ze ook een theater organiseren. Verder is het ook mogelijk om zo'n personage in te huren om een heus optreden of minidisco te krijgen. Een clown inhuren kan natuurlijk ook, hier zijn ook voldoende mogelijkheden voor. Zoek je iets specifieks? Geef het aan bij de organisatie en het wordt geregeld.