Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Kampen

 
Kampen is een aantrekkelijk stadje, gelegen aan de IJssel. Deze Hanzestad heeft een Middeleeuws aandoend centrum waar volop gewinkeld kan worden en een wandeling over de stadsbrug kan worden gemaakt. Een bezoekje aan Kampen kan niet zonder een kijkje te hebben genomen bij het kleinste huisje van Kampen. Grappig om er even langs te lopen. Kan alleen maar aan de buitenkant worden bekeken. Een bezoek aan Kampen brengt je vanzelf in de drukke Oudestraat waar het Stedelijk Museum van Kampen is gevestigd. Dit museum organiseert voor kinderen museumfeestjes in de kelder van het pand. Kinderen vanaf 7 jaar kijken hun ogen uit en kunnen activiteiten doen die op dat moment aansluiten bij de actuele tentoonstelling. Leerzaam en met een maximum van 10 kinderen te bezoeken.
De leukste feestjes in heel Kampen

Kinderboerderij Cantecleer is een mooie plek waar landbouwhuisdieren en kinderen elkaar beter leren kennen. Er worden door het jaar heen verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo is er regelmatig een survivaltocht of gaat een groep kinderen met elkaar appels plukken om deze daarna als ingrediënt te gebruiken voor een appeltaart. Kijk op de website wanneer deze activiteiten precies plaatsvinden. Verder kan er geknuffeld worden met de boerderijdieren en leren kinderen spelenderwijs wat er allemaal in een pannenkoek zit.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Kampen

Voor kinderen vanaf 10 jaar is het Robinson Kinderfeest een spannend tijdverdrijf tijdens een verjaardagsfeest. Kinderen zullen het nog lang over dit feest hebben omdat het een uitdagende activiteit is. Bijvoorbeeld het bouwen van een vlot is niet wat ieder kind elke dag doet. Een uitdagende opdracht waar kinderen echt enthousiast van worden. Er zal door de kinderen een stevige constructie worden gebouwd met sterke materialen. Het vlot zal daarna worden uitgeprobeerd om te kijken of het zeewaardig is. Voordat er wordt begonnen met bouwen zullen er eerst een aantal puzzels moeten worden opgelost. Samenwerking is in deze belangrijk en daar wordt dus veel aandacht aan besteed. Het bouwen van een vlot vereist samenwerking en ruimtelijk inzicht. Het moet kinderen zien te lukken om een drijvende ton met inhoud op te halen!  Dit feestje duurt 2 uur en kan worden gehouden op de woensdagmiddag of zaterdagochtend. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende website.