Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Hellendoorn

 
Hellendoorn is in heel Europa bekend door het avondturenpark. De gemeente Hellendoorn ligt pal naast de Hellendoornse berg. De Hellendoornse berg is een 40 meter hoge heuvel welke gescheiden is door de N35. Naast het avonturenpark heeft Hellendoorn nog een toeristische trekpleister, namelijk het bakkerij- en ijsmuseum. Deze stamt uit 1985 toen de ijsfabriek in handen van een multinational kwam. Oude gereedschappen en machines uit de vroegere bakkerijen worden in dit museum tentoongesteld. De ijsfabriek draait nog steeds en produceert nog elk zomerseizoen duizenden ijsjes. De gemeente Hellendoorn staat ook bekend om zijn jaarlijks terugkerend evenement "Dauwpop". Vindt al sinds mensenheugenis plaats op het terrein naast het avonturenpark.
De leukste feestjes in heel Hellendoorn

Kinderfeestje vieren in een pretpark? Met een passend arrangement is het voor bijna iedereen betaalbaar. Zelf niets meer hoeven regelen en kinderen vinden zo'n park altijd top! Voor jeugd van rond de 10 jaar, is dit hét ultieme feestje. Een arrangement geschikt voor een kinderverjaardag bestaat uit een entreeticket voor het park, de ontvangst vindt plaats in het eethuis met ranja en iets lekkers, voor het feestvarken is er een speciale versnapering. voor alle feestvierders is er een tegoedbon voor een snack en een drankje en bij het volgende bezoek krijg je korting op de entree. Ook zit bij het arrangement een kaart voor een uitnodiging.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Hellendoorn

Voor de wat kleinere kinderen is een feestje op de boerderij een ware belevenis. Biggetjes knuffelen en kijken hoe varkens leven en wonen is voor kinderen die zijn opgegroeid in de stad, een openbaring. Dit arrangement is voor kinderen tussen 5 en 11 jaar. Zij kunnen naast het knuffelen ook een doe-activiteit ondernemen. Een boerderijbezoek kan worden afgesloten met pofferpannenkoeken. Dit museum staat boordevol oude bakkersgereedschappen en ijsmachines. Voor volwassenen maar ook voor kinderen is dit een interessant museum. Er staat o.a. een ijsmachine uit 1958 die per uur 4000 ijsjes op een stokje kon produceren. In de originele op olie gestookte oven wordt nog regelmatig lekkernijen gebakken. Krentewegge en appelgebak zijn het meest populair. Rond de dagen van Sinterklaas is een duidelijk speculaasgeur waar te nemen. Wil je met kinderen naar dit museum kijk dan even op de website wanneer de dagen er zijn dat er broodjes samen met kinderen worden gebakken.