Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Heerde

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Heerde?  Met ruim 18.000 inwoners ligt Heerde net op de rand van de Veluwe. Heerde scoort met het Cittaslow (een internationaal keurmerk op het gebied van o.a. leefomgeving) uitstekend! Met het landschap, de streekproducten, milieu, gastvrijheid en behoud eigen indentiteit, scoort de gemeente Heerde prima. Dus een prettig leefmilieu. Dat bemerk je ook, wanneer je als toerist naar deze Veluwse plek gaat. Een gezellige binnenstad met voldoende winkels en restaurantjes en in de zomermaanden leuke activiteiten. Zo is er tijdens de zomervakanties een mega-buikschuifbaan te vinden op de van Meursweide in Heerde. Deze is tijdens de zomervakantie elke dag vanaf 10 uur geopend. Kinderen vinden dit een super-leuke activiteit waar veel bij wordt gelachen.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Heerde

Heerde biedt veel mogelijkheden om te recreëren en ook kinderfeestjes te bouwen. Neem alleen maar het Heerderstrand. Een heerlijke recreatieplas die is gelegen tussen de bossen. Met een breed zandstrand vermaken kinderen zich hier bij mooi weer de hele dag. Een kinderfeestje vieren op het strand is geweldig om te doen. Balspelen, zandkastelen bouwen of gewoon heerlijk afkoeling zoeken in het water, behoren tot de ultieme bezigheden op een kinderfeest. Neem zelf een picknickmand mee of verwen de feestgangers met een patatje of ijsje bij één van de friettentjes die aan de rand van het strand zijn gesitueerd. Het is een prettig idee dat het zwemwater steeds wordt gecontroleerd of de kwaliteit nog goed is om te zwemmen.


Zoek op regio en categorie in Heerde

Heerde biedt de mogelijkheid om gezellig met kinderen te gaan bowlen. Het bowlingcentrum beschikt over een magische bowlingbaan speciaal voor de kids. Er zijn verschillende arrangementen te boeken waarbij de feestgangers zelf hun pizza's en pannenkoeken kunnen bakken. Ook gourmetten met de kinderen is een mogelijkheid. Wil je alleen gebruik maken van een patatje met een snack dan kan dit zeker ook! Houdt je van de natuur en lijkt het je leuk om eens een schaapskudde van dichtbij te zien? Dan is het leerzaam en leuk om met kinderen naar de Renderklippen te gaan. Je kunt hier heerlijk wandelen in een afwisselend natuurgebied. Het is echter ook buitengewoon leuk, om de schaapskudde te bekijken. Al die blatende schapen met hun lammetjes maken grote indruk op kinderen. Combineer dit met een lekkere picknick op één van de nabijgelegen zitjes en je kinderfeestje is compleet!