Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Haaksbergen

 
Zoek je een kinderfeestje in Haaksbergen maar lukt het je niet om iets geschikts te vinden? In Haaksbergen zijn er veel leuke dingen te doen voor een kinderfeestje. Zo kun je ervoor kiezen om een speelparadijs te bezoeken waar er genoeg te doen is. In dit speel paradijs is er dan ook een grote binnenspeeltuin waar er een grote klimstructuur is die verschillende verdiepingen hoog is. Deze binnenspeeltuin heeft een jungle structuur en zorgt dan ook voor veel plezier. Ook zijn er veel verschillende glijbanen, bowlingbanen en ook disco bowlen behoort hier uiteraard tot de mogelijkheden. Verder is er ook een mogelijkheid voor de kinderen om te gaan lasergamen. Mocht iedereen moe zijn met al het spelen, dan is er ook de mogelijkheid om verschillende dieren te bewonderen op de kinderboerderij.
 
De leukste feestjes in heel Haaksbergen

Een andere leuke mogelijkheid is het waterpark wat ideaal is voor een kinderfeestje in Haaksbergen. Dit waterpark heeft namelijk erg veel verschillende glijbanen en dus kunnen de kinderen zich makkelijk hier uren vermaken. Zo kun je kiezen voor verschillende glijbanen die erg snel zijn, mar ook zijn er verschillende familie glijbanen waar je met al de vrienden van af kan gaan en lekker kunt genieten. Ook is er een groot golfslagbad waar je kunt genieten van de golfen en hoe je omhoog en omlaag gaat. Erg leuk voor kids. Na afloop een lekker ijsje of frietje eten behoort ook tot de mogelijkheden.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Haaksbergen

Tot slot is het ook mogelijk om te kiezen voor een outdoor doolhof in de omgeving van Haaksbergen. Bij dit outdoor doolhof is het de kunst om zo snel mogelijk naar buiten te komen. Je wordt dan ook geblinddoekt en vervolgens naar het middenpunt geleid vanaf waar het de kunst is om zo snel als mogelijk weer naar buiten te komen en de juiste route te vinden. Na afloop van het uitpuzzelen van het doolhof zijn er voldoende mogelijkheden om te gaan spelen op 1 van de vele speel toestellen. Ook is het mogelijk om even lekker af te koelen bij het water wat dicht bij dit outdoor doolhof ligt. Ideaal voor jong en oud!