Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Epe

 
Op het Noord-Oostelijke gedeelte van de Veluwe ligt het plaatsje Epe. Omringd door bossen en heidevelden is Epe een echte toeristentrekker. Mensen die van de natuur houden kunnen zich qua activiteiten uitleven op deze plek. Wandelen en fietsen kan rondom Epe, zonder problemen worden gedaan. Het dorpje heeft een gezellig centrum, wat uit de wijde omgeving mensen trekt om te gaan winkelen. In de zomermaanden vindt je in het centrum een sfeervolle braderie.
De wildstand
De wildstand rondom Epe is behoorlijk groot, mensen hebben last van de wilde zwijnen. Te veel zwijnen kunnen een gevaar vormen, wanneer ze de weg oversteken. He is altijd oppassen geblazen om geen aanrijding met een zwijn te krijgen wanneer de zon onder is gegaan
Epe beschikt over een jaarlijks terugkomend evenement, namelijk E-pop. Een gratis muziekfestival wat aan het einde van de zomer wordt gehouden. Dit muziekfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Epe

Wil je voor de allerkleinsten een klein kinderfeestje organiseren dan is een bezoekje aan herten en konijnen een prima tijdverdrijf. De kippen, pauwen en konijnen lopen los en zijn aaibaar. Kleine kinderen vanaf een jaar of 4 kunnen zich in het hertenkamp prima vermaken.
Ezeltochtje maken
Om op een bijzondere manier met dit dorpje kennis te maken, is een tochtje op de ezel een verrassing, voor zowel jong als oud. Met of zonder huifkar kan de Veluwe rondom Epe verkend worden. Een prima manier om een apart kinderfeestje te vieren.
De snoepwinkel Snoepwinkels hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Epe heeft in het centrum een ludieke winkel met snoepgoed, waar regelmatig activiteiten plaatsvinden. Zo was onlangs de Pippi-dag een daverend succes. Kinderen als Pippi Langkous verkleed werden uitgenodigd in de winkel om een lekkere zak snoep uit te zoeken. Wil je een snoepfeestje vieren, vraag dan in de winkel om informatie.
 


Zoek op regio en categorie in Epe

Een avondje bowlen of een kinderfeestje vieren in een bowlingcentrum is altijd een succes. Ook in Epe kan gebowld worden. Er zijn een twee-tal arrangementen, toegespitst op kinderen. Je hebt de keus om voor één- of voor twee uur durend feestje te gaan. Beide arrangementen bieden altijd een frietje plus kroket of frikandel en onbeperkt ranja tijdens het bowlingfeest.