Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 77 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Doesburg

 
Een kinderkook workshop is altijd een leuk idee voor een kinderfeestje. Zo kun jij een feestje vieren met verschillende lekkere kookgerechten om ervoor te zorgen dat jouw feest fantastisch wordt. Dit kun je dan ook doen bij jou thuis maar ook kun je naar de organisator zelf toe gaan die op verschillende locaties in Doesburg aanwezig is. Je kunt zelf aangeven wat je graag zou willen maken. Kies bijvoorbeeld voor lekkere pizza's, cakepops, of kies ervoor om heerlijke warme wafels te laten maken. Tot slot is er ook de mogelijkheid om taarten te decoreren en ook kun je ervoor kiezen om cupcakes te versieren.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Doesburg

Een ander leuk idee voor een kinderfeestje in Doesburg is om ervoor te kiezen om een zogenaamde leefstijlkar te gebruiken. Deze kar is perfect geschikt voor kinderfeestjes, en ook voor buurtfeesten. In deze kar zitten namelijk verschillende soorten sport en spel materialen in om de dag rond te komen. Ook zit er in de tas een mooie handleiding met verschillende speltips en is er een receptenboek aanwezig waardoor jij een gezonde en lekkere traktatie kunt maken. Kies ervoor om zo'n kar aan te vragen en je zult er zeker van zijn dat je een leuke dag hebt waar je veel plezier kunt beleven met de jarige en zijn of haar vrienden.


Zoek op regio en categorie in Doesburg

 
Een outdoor speelpark is ook altijd een leuk idee om te doen met jonge kinderen. Kies bijvoorbeeld voor een wild speeltuin in de buurt van Doesburg waar er verschillende schommels, glijbanen en genoeg toestellen zijn. Dit is dan ook een prachtige locatie aangezien er allemaal zand is gebouwd rondom de speeltuin. Mocht jouw kind toch vallen of uitglijden dan doet dit geen pijn. Ook is er een modder glijbaan waar kinderen zich zeker kunnen vermaken en lekker vies kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om na het spelen te genieten van een lekker glaasje ranja in combinatie met een lekker zakje hips of wat lekkere waterijsjes. Ook is er een golf baan waar regelmatig een putt toernooi wordt gehouden.