Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Deventer

 
Deventer is één van de leukste winkelsteden van Nederland. Een uitgebreid winkelaanbod met de grote ketens, maar ook de kleinere winkeltjes waar je verrassende spulletjes tegenkomt. De stad Deventer heeft van dinsdag t/m donderdag wel ergens een markt, deze wijkmarkten bieden alle mogelijke waar. Vrijdag en zaterdag is er in de binnenstad, op stadsplein de Brink, altijd een grote warenmarkt. Ook de jaarlijks terugkerende Deventer boekenmarkt en de Goede Vrijdagmarkt is populair. Deventer is één van de Hanzesteden en gelegen aan de IJssel in Overijssel. Één van de oudste steden in Nederland. Vanaf het jaar 877 wordt al over Deventer gesproken. In deze stad vindt je het oudste stenen huis en het oudste wandelpark.
De leukste feestjes in heel Deventer

Deventer is een prettige stad om te wonen. Ook de gemeentes eromheen hebben allemaal een fijn woongebied. Schalkhaar, Olst en Goor zijn goede voorbeelden van prettig leven, dicht bij Deventer. Filmhuis Naar de film met je vriendjes en vriendinnetjes is pas écht een feestje. Leuke jeugdfilms, worden gedraaid op de woensdagmiddag en de zondagochtend. De bioscoop heeft een mooi arrangement samengesteld, waar ieder kind blij van wordt. Voor de film begint, is er een plekje om te knutselen. De jeugdfilm wordt daarna bekeken. Voor de jarige job is er een aantrekkelijk cadeautje en elk kind wordt voorzien van een glaasje ranja. De website laat zien welke films, wanneer worden vertoond.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Deventer

Veel kinderen willen zich creatief uiten. Dat is gezond en levert vaak de mooiste kunst op. In Deventer kun je een kinderfeestje vieren in een galerie. Je leert op een simpele manier je naam in 3D letters schrijven. Ook wordt alles over kleur bijgebracht. Het is leerzaam en leuk om deze workshop te volgen. Een kinderfeestje vieren kan al vanaf 3 kinderen met een maximum van 10. Springfeestje Kinderen willen actief zijn en springen. Deventer biedt de mogelijkheid om een springfeestje te organiseren. Een leuk kinderfeest, er kan worden gesprongen op kussens en dodgeball worden gespeeld. Ook is er gelegenheid voor een hapje en drankje. Er zijn maar liefst 11 verschillende arrangementen te boeken voor een springfeest. Kijk op de website van deze springkussengigant, en laat je inspireren tot de vele mogelijkheden.