Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 50 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Dalfsen

De gemeente Dalfsen is ontstaan door de gemeentes Nieuwleusen en Dalfsen samen te voegen. Dalfsen is een prettige gemeente om in te wonen. Niet te groot met ruim 28.000 inwoners. Dalfsen beschikt over een aantal campings die in de zomermaanden goed bezet zijn. Deze gemeente heeft een aantal bezienswaardigheden, waaronder een prachtig kasteel uit de 14e eeuw, wat nog steeds in familiebezit is. Dit fraaie Middeleeuwse slot is dus niet van binnen te bezichtigen, maar biedt wel de mogelijkheid om rondom door de tuinen en landgoederen te wandelen en te fietsen. De oude eiken die langs de lanen groeien, bieden een authentieke aanblik en geven tijdens warme dagen, heerlijke verkoeling aan de wandelaars en fietsers. In de weilanden rondom het kasteel, leven ontzettend veel reigers en ooievaars. Het kasteel en de landgoederen zijn zeker een bezoekje waard.
 
De leukste feestjes in heel Dalfsen

Ben je op zoek naar spannende activiteiten voor een kinderfeestje? Dan is lasergamen altijd een succes. Vooral de jongens genieten mateloos van het lasergamespel. Buiten actief bezig zijn geeft de meeste kinderen hét unieke feestgevoel. Het bos in Dalfsen biedt spanning en plezier om dit kinderfeestje op deze wijze te vieren. Alles wordt compleet verzorgd. Er is cammouflagemateriaal aanwezig, zoals petten en jassen. Maar ook is er de mogelijkheid om je gezicht in oorlogskleuren te schminken. Vanaf dat het feestje aanvangt en iedereen het bos in gaat wordt alles begeleidt door vakkundige medewerkers. Zij blijven bij de kinderen tot het einde van het feest.


Een overzicht van alle kinderfeestjes in Dalfsen

Wil je een kinderfeestje laten organiseren vol met sportieve activiteiten? Dan heeft het sport en wellnesscentrum in Dalfsen veel te bieden. Zij organiseren een Super sport marathon. Dat houdt in een circuit van een half uur in de aerobiczaal, een half uurtje jezelf in het zweet werken in de squashzaal, een half uur op de cardio-fitnessapparatuur waar dan wedstrijdjes worden gehouden en als afsluiter een half uurtje dansen of mini-hockey spelen. Halverwege al deze sportactiviteiten is een pauze ingelast, waar een sportdrankje kan worden gedronken. Na afloop krijgt iedereen een diploma en de jarige een cadeautje.
Deze sportfeestje kun je laten organiseren op de woensdagmiddagen. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende website.