Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Brummen

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Brummen? Een leuk idee voor een kinderfeestje is natuurlijk het maken van een eigen animatie film. Tijdens een cursus leer je dan ook hoe je een heuse animatie film moet maken. Dit is dan ook erg leuk om te doen tijdens een feestje aangezien je helemaal zelf kan bepalen waarvan je een film wilt maken. Zelf kun je doorgeven wat voor een scenario jij leuk vindt en vervolgens worden er diverse foto's gemaakt. Deze foto's worden vervolgens in de computer gestopt. Na het afspelen van deze foto's in een bepaalde snelheid ontstaat er als het ware een bewegende vloeiende film. Voor deze film kun je zelf iets meenemen maar uiteraard kun je ook kiezen voor 1 van de producten die op voorraad is bij het bedrijf zelf.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Brummen

Een ander leuk idee voor een kinderfeestje in Brummen is een pannenkoeken feestje. Tijdens dit feestje kun je heerlijke pannenkoeken eten en na afloop van het eten kunnen alle kinderen zich vermaken in de grote speeltuin met veel verschillende speel toestellen. Zo zijn er veel verschillende restaurants die een compleet arrangement aanbieden voor een pannenkoeken feestje. Zo bestaat dit arrangement uit een entree voor het speel en het doe park en ook is een patat met fritessaus inbegrepen. Tot slot kunnen kinderen kiezen voor een eigen sof of waterijsje. Ook is er tot slot een kinderspeurtocht.
 


Zoek op regio en categorie in Brummen

Een indoor avonturen park is altijd een goede keus. Echter zijn sommige van deze indoor parken niet zo groot en hebben ze weinig te doen. In de omgeving van Brummen zijn er gelukkig genoeg binnen speeltuinen met een groot aanbod aan verschillende activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor het Okke traject waarbij iedereen friet krijgt, een ijsje of fruit en een cadeau voor de jarige. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor het volledige pakket waarbij er een onbeperkte toegang is tot de speelbaan en ook is er dan 1 uur bowlen inbegrepen in het traject. Ook cadeautjes voor de jarige en een zakje chips en/of poffertjes behoren tot de mogelijkheden.