Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Bronckhorst

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Bronckhorst? Een leuk idee voor een kinderfeestje is natuurlijk een film feestje waarbij je kunt genieten van een leuke film op de verjaardag van de jarige. Kies bijvoorbeeld voor een bioscoop bij jou in de buurt in Bronckhorst. Er zijn dan ook veel verschillende mogelijkheden om voor te kiezen aangezien er elke dag weer veel films draaien. Daarnaast wordt het aanbod aan films telkens uitgebreid en is er dus een grote kans dat er vast wel een leuke films is op de dag van jouw verjaardag. Kies voor een leuke animatie of Disney film in 3d, of ga je toch liever voor een spannende horror of actie film?
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Bronckhorst

Het blotenvoetenpad feestje is een ander leuk idee voor jouw verjaardag. Tijdens dit feestje leer je om op blote voeten contact te maken met de voormalige zee. Dit wandelpad is dan ook een aantal kilometer lang en brengt je langs veel verschillende stukken natuur waar vroeger de zee liep. De polder heeft dan ook een unieke structuur en daarnaast zijn er veel leuke obstakels die je op je blote voeten kunt doen, vandaar ook de naam van dit uitje. Ook zijn er veel verschillende gewassen onderweg die je tegenkomt. Verder zijn er verschillende rustpunten waar je helemaal tot ontspanning kunt komen en optimaal kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.


Zoek op regio en categorie in Bronckhorst

Welk kind vindt het nou niet gaaf om een vechtsport goed te kunnen beheersen? Kies dan ook voor een gaaf verjaardagsfeest zoals een Kung Fu les waarbij je leert om de basis van deze vechtsport te beheersen. Tijdens deze cursus volg je dan ook een basis pakket waarbij je een training krijgt en ook krijg je van alles te leren over de geschiedenis van de sport. Een andere mogelijkheid is om te kienen voor een gratis Kung fu pak die je kunt aantrekken tijdens de training. Ook is er de mogelijkheid om na afloop ter plaatse wat lekkers te eten en te drinken. Ook dit uitje is op verschillende locaties te ondernemen.