Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 78 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Beuningen

 
Komt de verjaardag van je kind dichterbij en ben je dringend op zoek naar een kinderfeestje in Beuningen? Een origineel en uniek kinderfeestje aan huis, dat is een poppentheater zeker weten. Tijdens deze voorstelling wordt je heerlijk thuis vermaakt. De voorstellingen zijn natuurlijk gericht op jonge kinderen en dus is ook het taalgebruik van de voorstelling zelf hier op aangepast. Dieren en kabouters spelen dan ook vaak een rol in deze opvoeringen en de meeste kinderen vinden dit dan ook erg leuk. De voorstellingen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar en dus kun je wel zeggen dat zo'n pop theater voor bijna alle kinderen wel leuk is. Avontuur en sprookjes is dan ook het onderwerp van dit theater.
Voor ieder kind een droomfeestje binnen handbereik in Beuningen

Een ijsboerderij is een locatie waar er ijs wordt gemaakt. Net als een normale boerderij, kun je bij een ijs boerderij ook gebruik maken van de vele leuke voorzieningen die er zijn. Zo kun je zelf de verschillende dieren bekijken op de boerderij en daarnaast kun je ook zelf allerlei verschillende smaken ijs proberen en hier optimaal van genieten. Denk bijvoorbeeld maar aan een lekkere coupe ijs met verschillende smaken, maar ook een beker ijs is natuurlijk heerlijk. Naast het kopen van ijs en het bekijken van de dieren kun je ook echt meekijken hoe het ijs wordt gemaakt en ook is het mogelijk om de dieren zelf schoon te maken, te aaien, en ook zijn er verschillende speeltoestellen waar kinderen zich prima kunnen vermaken.


Zoek op regio en categorie in Beuningen

Een feestje vieren op een dierenpark, waarom niet. Ook kleinschalige dierenparken in de omgeving van Beuningen brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo kun je lekker spelen en ontdekken terwijl je van alles leert over verschillende soorten dieren. Je kunt zowel binnen of buiten spelen. Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen waarbij je van alles leert over de verschillende dieren, waar ze vandaan komen, hoe ze leven etc. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende arrangementen. Zo kun je bijna altijd wel kiezen voor verschillende speurtochten en ook zijn er veel mogelijkheden om de dieren te aaien. Tot slot komen er steeds weer nieuwe dieren bij.