Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 45 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Tholen

Een leuk idee voor een kinderfeestje is lasergamen op een locatie die jij wilt. Zo kun je bij verschillende aanbieders in Tholen een kist huren waar verschillende lasergame pistolen en lasergame geweren inzitten. Deze pistolen zijn een heel stuk kleiner en zijn vooral voor kleine kinderen een goede keus om te gebruiken. Het leuke van lasergamen is het feit dat er erg veel verschillende spelvarianten mogelijk zijn. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een variant waarbij er 1 persoon over moet blijven, maar ook het spel variant Capture the flag is iets erg leuks om te doen en dit is dan ook mogelijk met jouw eigen gehuurde lasergame set.
Unieke kinderfeestjes in Tholen voor unieke kinderen

Een ander leuk kinderfeestje in Tholen is om naar de plassen te gaan. Dit is even rijden maar dan heb je ook echt wat. Zo krijgen alle kinderen een verrekijker en is het de bedoeling om zo snel als mogelijk een zeearend te spotten. Diegene die aan het eind de meeste zeearend heeft gespot, heeft natuurlijk gewonnen. Het doel van dit kinderfeestje is om op een leuke manier kennis te maken met de natuur en de mooie dingen di er zijn in de natuur. Ook is er een boekje met wat heel simpele vragen die de kids in moeten vullen zodat ze tijdens het spotten een beetje actief bezig zijn. Leuk om te doen als verjaardagsfeestje waarbij er ook een leuk cadeautje voor de jarige job erbij komt.


Vind de leukste kinderfeestjes in Tholen

Een andere mogelijkheid is om een kinderfeestje te vieren in een theater naar keus. Kies er bijvoerend voor om een feestje te vieren in een theater terwijl je aan het genieten bent van een leuke Roodkapje voortelling, of kies ervoor om te genieten van een Buurman & Buurman voorstelling. Nadat jij en al je vrienden de voorstelling hebben bijgewoond is het tijd om plaats te gaan nemen aan de verjaardagstafel. Hier staat dan ook heerlijke limonade klaar en ook is er voldoende cake die je helemaal zelf naar eigen wens mag versieren met erg veel keuzes!