Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 39 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Noordoostpolder

De Noordoostpolder is onderdeel van de provincie Flevoland. De grootste plaats in deze polder is Emmeloord. De Noordoostpolder heeft 12 plaatsen waarvan Emmeloord de grootste en Schokland de kleinste is met 4 huishoudens, een museum een restaurant en de lichtwachter. Schokland is een voormalig eiland wat sinds de drooglegging in 1942 van de Noordoostpolder bij het vaste land behoort. In 2017 woonden in deze polder ruim 46.000 mensen. Leven in de polder geeft vrijheid en dichtbij de natuur. Hier voel je de wind nog wanneer je op de fiets van Rutten naar Bant fietst. De Noordoostpolder kent een aantal leuke bezoekjes voor de toerist. De orchideehoeve, het Kuinderbos en de poldertoren zijn een paar voorbeelden die zeker een bezoekje waard zijn.
De grootste verzameling kinderfeestjes in Noordoostpolder

Een bezoek aan de orchideeënboerderij in Luttelgeest, kan niet zonder de duizenden vlinders te bewonderen in de vlindervallei. 1500 Vierkante meter met fantastische gekleurde vlinders. De vlindervallei laat de metamorfose van de vlinder zien. Voor kinderen is dit een echte belevenis die indruk zal maken. De poppen die uit andere landen worden geïmporteerd worden in de vlindertuin opgehangen in speciale kasten. Na een poosje kruipen de vlinders uit de pop en laten hun prachtige kleuren zien. Behalve vlinders zijn er ook tropische vogeltjes, reptielen en vijvers met koikarpers te bewonderen. Voor kinderen wordt een spannende speurtocht georganiseerd. Nadat alles is bekeken kunnen de kinderen ravotten in het speelparadijs wat is gesitueerd in het mangrovebos.


Alle feestjes in regio Noordoostpolder

De Noordoostpolder heeft natuurlijk ook een zwembad. Het zwembad biedt een aantrekkelijk arrangement, wat bestaat uit een entree en een bezoek aan het inpandige café. Hier krijgen de kinderen een eigen tafel en kan wat worden gegeten en gedronken. Wil je iets speciaals? Dan is het arrangement zeemeermin zwemmen weer eens wat anders. Voor groepjes van maximaal 10 kinderen met een A- en B diploma kan een kinderfeestje met een half uur worden uitgebreid. Kijk voor mogelijkheden op de website. Sinds maart 2018 is het museum op Schokland voorzien van een nieuwe vaste expositie. Helemaal opgefrist en interessant voor kinderen. Daarmee ook helemaal 100% kidsproof. De eeuwenoude en roerige geschiedenis laat alle facetten van het eiland zien. Voor kinderen uit groep 6 en 7 is dit museum zeer geschikt en kan onderdeel zijn van een door jezelf georganiseerd kinderfeestje.