Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 39 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Lelystad

Op het moment dat iemand jarig is kun je er natuurlijk voor kiezen om feestje thuis te organiseren met wat vrienden. Echter is dit ook maar zo saai en is het dan ook Vell leuker om een feest te organiseren wat echt bijzonder is en waar er iets leuks wordt gedaan. Kies dan ook voor een gaaf feestje waarbij je erop uit gaat. Denk bijvoorbeeld maar aan het volgen van een obstacle run waarbij kinderen het maximale uit zichzelf kunnen halend oor bepaalde obstakels te ontwijken. Zo is er een heus parcours van maar liefst 600 meter met verschillende modderige banen en ook zijn er diverse heuvels, lanceerbalken en muren. Bij dit feestje is ook een sessie op de waterstormbaan uiteraard inbegrepen.
De grootste verzameling kinderfeestjes in Lelystad

Een andere leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje in Lelystad is natuurlijk een locatie waar je van alles kunt leren over het buitenleven zoals de natuur en de verschillende dieren. Dit kan dan ook bij veel verschillende locaties. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende ezel boerderijen te vinden waarbij je van alles kunt leren over de ezel, hoe je hem moet verzorgen, en aan het einde van dit feestje krijg je ook de mogelijkheid om een heuse wandeling met een ezel te maken. Ook is het belangrijk om dieren goed te verzorgen en leer je tijdens dit feestje hoe je dat het beste kunt doen.


Alle feestjes in regio Lelystad

Tuben is iets ontzettend leuks wat we zeker kunnen aanraden. Tuben doe je dan ook op de wakeboardbaan waarbij je gebruik kunt maken van het super en ook de verschillende bootjes. Bij het Tuben arrangement zitten vaak ook nog andere dingen inbegrepen zoals bijvoorbeeld het spelen in het funpark 4 kids en ook is het mogelijk om even een pauze te houden terwijl je lekker geniet van wat friet en wat lekkers om te drinken. Tot slot is er ook de mogelijkheid om helemaal los te gaan op het water door bijvoorbeeld mee te gaan op een snelle boot en samen met al je vrienden te gaan varen.