Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 39 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Dronten

 
In de omgeving van Dronten zijn er veel verschillende leuke kinderfeestjes waarvoor gekozen kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bubbelbad wat zeker weten de moeite waard is. Tijdens dit bubbelbad zit je als het ware in een mega grote plastic bal die helemaal gevuld is met lucht. Deze bal krijg je om je heen. Je kunt je armen niet gebruiken bij het vallen maar mocht je wel vallen dan wordt de klap helemaal opgevallen door de bal en dus is het helemaal blessure vrij. Deze sport is dan ook erg leuk voor een partijtje voetbal maar ook veel andere spellen zijn goed te doen met de bubbelbal.
De grootste verzameling kinderfeestjes in Dronten

Een ander leuk idee is om te kiezen voor het Drift Karten feestje. Bij dit feestje ga je dan ook tegen elkaar de strijd aan in een kart. Dit kinderfeestje in Dronten bestaat uit een obstacle run, een pauze met een snack, friet en natuurijk ook een cadeau en kart sessie. Zo kun je 2 heats gaan karten van 7 minuten. Wel is het belangrijk om te karten met een minimale lengte van 140 cm en is de minimale leeftijd 12 jaar. Wanneer je hier aan voldoet dan is het karten zeker weten een leuke aanrader waar je nog veel plezier van zult beleven. Ook krijgen de kinderen een sessie fotogolf bij dit arrangement erbij.


Alle feestjes in regio Dronten

Een obstacle run is iets wat voornamelijk door volwassenen wordt gedaan maar ook steeds veel meer kinderen beginnen hier interesse voor te krijgen. Kies dan ook voor een speciale obstacle run for kids waarbij kinderen al vanaf een jonge leeftijd om kunnen gaan met veel verschillende obstakels zoals bijvoorbeeld verschillende heuvels, muren touwbruggen en daarnaast is er ook een sessie op een waterstormbaan. Ook een portie friet en een snack is inbegrepen. Op het parcours staan allemaal hindernissen waar de kinderen overheen zien moeten te komen. Wanneer dit niet lukt dan vallen ze naar beneden in de modder. Het bedrijf zelf zorgt voor goede wetsuits.