Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 43 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Terschelling

Terschelling...hét eiland om te ontspannen en vakantie te vieren. Vakantie naar Terschelling begint al op de boot. Zodra deze vanuit de haven van Harlingen vertrekt, voel je de wind door je haren en kijk je uit over het wad. Terschelling hoort bij de provincie Friesland en heeft in de wintermaanden een oorspronkelijk inwonersaantal van 4800 mensen. In de zomermaanden zijn dit er drie keer zoveel. Terschelling leeft van het toerisme. De strandlengte is zo'n 40 kilometer en er is maar liefst 70 kilometer aan fietspaden. Dit eiland geeft het ultieme vakantiegevoel, door actief bezig te zijn tijdens een fietstocht en op een warme dag te genieten van strand en zee. Prima om met kinderen te verblijven en een kinderfeestje te vieren.
Alle aanbieders van kinderfeestjes in Terschelling op één website

Een aantal aantrekkelijke activiteiten die je kunt combineren met een verjaardag zijn o.a.
Bezoek wrakkenmuseum
In de tuin van het wrakkenmuseum staat een echt piratenschip. Een geweldig speeltoestel met trappen die schots en scheef staan. Kinderen vinden het heerlijk om dit schip te ontdekken en te ondervinden wat de gekke "grapjes" zijn. Ook binnen in het museum vindt je allerlei vreemde apparaten en spullen die uit de zee zijn opgedoken. Dit feestje zorgt voor een avontuurlijke verjaardag voor de wat grotere kinderen.
Het kabouterpad
Terschelling kent een echt kabouterpad! Voor kinderen vanaf 3 jaar is deze wandeling in het bos bij Hoorn een leuke ervaring. Een routebeschrijving is voor 1 euro bij het VVV te koop.


Makkelijk zoeken in de regio Terschelling

De kinderboerderij in Hoorn is een plek waar je van alles kunt vinden. Een museum, een plek om echt zelf boter te maken en je kunt er op een pony rijden. De kleine kinderen kunnen hier graan malen, dieren voeren, kleien, kleuren, sjoelen maar ook timmeren. Een geweldige plek om je feestje te vieren. Alle dieren zijn aaibaar en de hokken van geitjes, lammetjes, kippen enz. zijn voor elk kind toegankelijk. Het landbouwmuseum is ook op het terrein te vinden en geeft een kijkje in hoe het leven op de boerderij vroeger was. Het museum is meer geschikt voor de wat grotere kinderen. De Opkamer is een fijne plek om samen iets te drinken en cadeautjes uit te pakken. Kijk voor informatie op de website.