Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Ontdek dit luchtkussenpark!

Het enige luchtkussenpark in FrieslandZoek jij een party die net even anders is en leuk is voor alle kinderen én volwassenen die meegaan!? Dan moet je Bounce Valley hebben!


Zoek jij een party die net even anders is en leuk is voor alle kinderen én volwassenen die meegaan!? Dan moet je Bounce Valley hebben!

Verrassend groot en leuk; de kinderen vonden het top ook al waren ze al 12/13 jaar. Ik had ook mijn zoontje mee, buiten het feestje om, en die wilde graag nog een keer met mijn man terugkomen. Die hebben zich daarna ook samen top vermaakt. Als volwassene ook goed voor de conditie en erg leuk!
Door Mare F.,


Bounce Valley: een luchtkussenpark van ruim 1.000 vierkante meter incl. freerunning!


Bounce Valley is de nieuwe stoere binnenactiviteit van Nederland! Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen jumpen in ons gigantisch grote springkussenpark. Het park biedt groot speelavontuur aan jong en oud! Bij ons vind je alles voor extreme fun: van wipe out en glijbanen tot obstacle run. Bounce Valley is tevens een vette locatie voor jouw kinderfeestje, teamuitje of gewoon een avond uit met je vrienden! Sta je ook te springen? Reserveer dan nu je tickets! We hopen je snel bij ons te zien! Bounce Valley, springt eruit!


Contact gegevens


Bounce Valley Leeuwarden
Ceresweg 48
8938 BG Leeuwarden

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze TikTok pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Bounce Valley Leeuwarden