Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 43 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Beesterzwaag

Een sportief kinderfeestje, kies dan voor een survival arrangement. Zo kun je leren om over verschillende banken boven het water te lopen. Ook zijn er verschillende touwen waarmee je naar de overkant moet slingeren en uiteraard zijn er ook verschillende obstakels die het een stuk moeilijker maken. Tot slot is er ook ngo een mini wipe out baan waar jij zo lang mogelijk moet proberen te staan zonder dat je opgever gaat. Het leuke van deze polder sporten is dat ze op veel verschillende locaties te doen zijn in de omgeving van Opsterland. Ideaal voor een leuk kinderfeestje met actie, en ook veel plezier. Daarnaast zijn er ook verschillende banden op het water waar je zo snel als mogelijk overheen moet rennen zonder hier vanaf te vallen.
Alle aanbieders van kinderfeestjes in Beesterzwaag op één website

Een kinderfeestje in Beesterzwaag? Kies voor een heus lasergame feestje! Dit kan namelijk al vanaf een leeftijd van 8 jaar en kan op verschillende indoor en outdoor locaties. Tijdens het lasergamen is het mogelijk om veel verschillende spel vormen te spelen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een spel Capture the vlag spelen maar ook een free for all spel behoort tot de mogelijkheden. Naast de laser pistolen zijn er ook wat kleinere laser pistolen voor de jongere kinderen. Dit is dan ook een erg leuk uitje wat de nodige actie met zich meebrengt en ook is iedereen lekker sportief bezig.


Makkelijk zoeken in de regio Beesterzwaag

Een ander leuk idee voor een kinderfeestje in de directe omgeving van Beesterzwaag is natuurlijk een VR experience. VR wordt dan ook steeds populairder en zie je dan ook steeds vaker terugkomen in het dagelijks leven. Zo kun je dus ook voor een verjaardagsfeestje kiezen voor zo'n gave VR experience. Tijdens dit uitje krijg je een speciale VR bril op waar je vervolgens verschillende spellen mee gaat doen. Samen met je vrienden is er de mogelijkheid om zelfs samen te spelen, maar uiteraard kunnen jullie ook allemaal je eigen spel spelen. Nadat jullie klaar zijn is er de mogelijkheid om een lekker frietje te eten.