Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 40 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Winsum

Winsum, een kleine gemeenschap in de provincie Groningen, telt ongeveer 13.000 inwoners. De ligging van deze kleine plaats is ideaal. Dicht bij het Lauwersmeer en op korte afstand van de stad Groningen. Het Lauwersmeer is een heerlijk recreatiegebied, waar het in de zomermaanden goed toeven is. Een kinderfeestje in Winsum vieren, tijdens warme dagen, is prima te doen op één van de vele strandjes. Water en zand zijn dé speelattributen, voor een dag, vol met plezier. Eten en drinken kan prima worden gedaan in de omgeving va het Lauwersmeer, ook met kinderen.
De grootste diversiteit aan kinderfeestjes in Winsum op één website

De stad Groningen ligt ongeveer 15 kilometer vanaf Winsum. Leuke plek om een bezoek te brengen aan het Universiteitsmuseum. Samen met kinderen een educatief dagje organiseren en dus een bezoekje brengen aan dit museum. Kinderen op de leeftijd van groep 1 t/m groep 4 zullen meestal voor de eerste maal museumbezoek ervaren. Voor deze leeftijdsgroep is het programma Rondneuzende Wijsneuzen bedacht. De wijsneuzen maken kennis met het fenomeen verzamelen. Het museum laat de kinderen zien wat er zoal verzameld kan worden en hoe je een verzameling aanlegt. Een museum is óók een grote verzamelplaats van spullen. Kinderen ontdekken op deze manier wat een museum is en welke verzamelingen je kunt tegenkomen. Na een duidelijke uitleg wordt de groep in 3 kleinere groepjes gesplitst en gaan met behulp van testjes de museum collectie ontdekken.


Altijd een feestje bij jou in de buurt in  Winsum

Juffrouw taart is een taartbedrijf waar je met kinderen een geweldig feestje kunt vieren. Kinderen vanaf een jaar of 10 zijn van harte welkom om een taartje te gaan decoreren met fondant en te vullen met gele room. Het is belangrijk om de fondant laag plooivrij om het boltaartje te krijgen. Het taartje is overigens door juffrouw taart al gebakken, dus het is een kwestie van versieren. Groepen van 6 tot 8 personen kunnen worden aangemeld. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gehouden in de winkel in Winsum. Cupcakes versieren kan ook met kinderen vanaf 6 jaar. De groep moet minstens uit 6 personen bestaan. Elk kind krijgt zijn versierde cupcakes in een mooi doosje mee naar huis.