Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zoek

Er zijn 37 kinderfeestjes gevondenKinderfeestje in Stadskanaal

Stadskanaal is één van de grotere plaatsen in de provincie Groningen. Dit 10 kilometer lange lintdorp ligt grotendeels langs het gelijknamige kanaal. Deze plaats is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot wat het nu is. Met een inwonersaantal van 31.000 mensen is dit een aantrekkelijke plek, waar mensen graag wonen. Het zogenaamde lintdorp heeft aan beide kanten van het kanaal uitgebreid met nieuwe woonwijken, waar veel jonge gezinnen hun intrek hebben genomen. Door heel Stadskanaal heen vindt je diverse beelden en sculpturen. Stadskanaal is met het openbaar vervoer goed te bereiken omdat deze plaats een regionaal knooppunt is.
De grootste diversiteit aan kinderfeestjes in Stadskanaal op één website

Op de grens met Drenthe, vindt je in Stadskanaal een luxe hotel waar het goed vertoeven is. Prima ontbijt en uitstekende service. Vanuit deze locatie is het prettig om activiteiten te ondernemen in de nabij gelegen regio. Kinderen kunnen zich in Stadskanaal prima vermaken. Wanneer je met de kids een gezellig dagje uit wil, is het een aanrader om de museumspoorlijn te bezoeken. Dit kan in combinatie met het rijden in een historische bus en een bezoek aan het Veenkoloniaal museum te Veendam. Een kinderfeestje kan prima worden gevierd in je eigen trein. Bijzondere dag die niet snel zal worden vergeten. Regelmatig worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Stadskanaal onder stoom. Dit evenement vindt plaats op 15 en 16 september. Met een echte authentieke stoomtrein door het Gronings landschap rijden!


Altijd een feestje bij jou in de buurt in Stadskanaal

Stadskanaal beschikt over een echt Avonturenpark waar naar hartenlust feestjes kunnen worden gebouwd.
Lasergame feestje
Het meest stoere feestje, is natuurlijk lasergamen. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen een geweldige activiteit. Voor de jongens, maar naar is gebleken zijn meisjes ook goed in staat om te genieten van het lasergame spel. Lasergamen vindt buiten plaats en is een actieve en populair bezigheid. Het Avonturenpark ligt op een kwartiertje rijden vanaf Stadskanaal, vlakbij Winschoten.
Survival kinderfeest
Welk kind wil dat nou niet...lekker ravotten, plezier hebben en vies worden. Met een survivaltocht heb je de kans dit allemaal mee te maken. Samen met een instructeur zal de survivalbaan bedwongen moeten worden. Deze baan is 500 meter lang en zit vol met hindernissen, staat bekend als één van de ruigste banen in Nederland.
Nadat hindernissen uitgebreid zijn getest zal onderling tussen de kinderen een wedstrijd worden gehouden. Dit kinderfeest duurt ongeveer 2 uur en kan uitgebreid worden met de survivalbaan voor boogschieten.