Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Het is Lente! Vier je kinderfeestje lekker buiten!


Het is lente! Eindelijk is het weer tijd om lekker naar buiten te gaan. En zo ook voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter.  Ga erop uit in de natuur of vier je feestje op een actieve buitenlocatie. Heb jij nog geen inspiratie? Lees dan snel dit blog met leuke tips voor een heerlijk lente feestje. Voor al onze feestjes ga je direct naar onze site, klik hier om naar de site te gaan.
Wil jij een cool feestje? Ga skateboarden!
 
Skateboarden is helemaal hot en voor iedereen leuk! Heb jij in de buurt een skatebaan dan is het cool om daar je feestje te vieren, maar als dit niet zo is geen enkel probleem! We nemen gewoon wat vette skateramps met ons mee! Net als skateboards en bescherming! Dit feestje kan overal in Nederland gevierd worden en is leuk voor jongens en meisjes.
 
Kijk voor alle info over dit te coole feestje op onze site, klik hier.
Kids Paintball voor de stoere kids die wel van een tof spelletje houden.
 
Bij paintballen gaat het vooral om actie, plezier en elkaar raakschieten met verf! Dit te coole spel kun je heerlijk buiten spelen op diverse locaties in Nederland.
Zo ook bij Liever Buiten in Deurne (Noord-Brabant), hier ga je op een gave locatie in het bos paintballen. Eens kijken wie elkaar raakt en wie het meest onder de verf komt te zitten! Wedden dat papa of mama ook graag meedoet?
 
Bij Liever Buiten hebben ze ook nog andere gave buiten kinderfeestjes zoals een echt Expeditie Robinson feest of speel het mysterie van de gemaskerde man.
 
Kijk snel op onze pagina voor meer info, klik hier.
Laat Jumptastic langskomen met de te gekke caravan vol trampolines!
 
Zoek jij een leuk origineel kinderfeestje bij jou thuis? Laat dan Jumptastic langskomen! Een caravan vol trampolines zorgt ervoor dat je een sportief, uniek en gaaf feestje gaat beleven! Jumptastic zit in Noord-Holland en komt bij jou op locatie.  En na het springen krijgen de kids vast ontzettend honger! Maak je feestje helemaal compleet door ook met elkaar te koken. Dat wordt genieten, springen en smullen!
 
Om naar de pagina te gaan van Jumptastic, klik hier.
Een speurtocht blijft leuk voor jong en oud!
 
Thuis je feestje vieren kan gemakkelijk zijn én heel leuk! Op onze site staan meerdere varianten van thuis feestjes! Vooral een speurtocht doen is leuk voor jong en oud. Voor de kleintjes kun je kant en klare speurtocht pakketten kopen in allerlei leuke thema’s. Zo is het politie-boefjes feestje geweldig voor jongens en voor de meiden is er uiteraard een prinsessen feestje. Kijk snel op de site van Suus kinderfeestjes voor alle speurtochten.
 
Zijn je kids al wat ouder kijk dan eens bij de games van citygames. De leukste games, wel met smartphone maar lekker buiten! Ze zijn gebaseerd op populaire tv programma’s zoals hunted en het jachtseizoen. Wedden dat de tieners de grootste lol hebben met elkaar?
 
Voor de games van citygames kijk snel op de site, klik hier.
 
Buitenfeestjes, er is zo ontzettend veel mogelijk.
 
Naast deze leuke feestjes is er nog zo ontzettend veel mogelijk! Er zijn veel speeltuinen, klimparken of attractieparken waar je je feestje kan vieren. Kijk maar eens bij de unieke speeltuin van de Spelerij in Dieren. Twijfel je nog door het weer ga dan bijvoorbeeld spelen bij de Happy Farm in Terschuur. Wil je iets nieuws leren? In Zuid-Holland kan je ervaren hoe het is om een echte Robin Hood te zijn. Vier een archery tag feestje bij move for fun.
 
En vergeet niet dat je ook gewoon kunt gaan picknicken, een speelbos bezoeken of een dag naar het strand. En wil je echt uitpakken, ga dan kamperen! Binnenkort meer hierover!