Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Vier je feest bij De Spelerij - Uitvinderij

De wonderlijkste speel- en ontdekplek van NederlandKom lekker spelen en ontdekken met al je vrienden


De Spelerij is zeer geschikt voor het houden van kinderfeestjes. Je kunt er ontdekken, spelen en aan de slag in De Uitvinderij.

Je mag zelf weten wat je met je vrienden gaat doen. Wanneer je 4 vriendjes of vriendinnetjes meeneemt krijg je, als jarige, van ons ook een klein cadeautje.

De kosten van het kinderfeestje zijn €18,00 p.p voor spelen met Uitvinderij. Er zijn ook entreekaarten beschikbaar voor alleen buiten spelen voor €13,- p.p. Voor alle kinderen is er een glas limonade om te proosten op de jarige!


Wat een superleuke omgeving om hier weer terug te gaan naar de basis van spelen: knutselen, maar dan met metaal, piepschuim, plexiglas, hout en verf. Je kan daar allerlei figuren mee maken en mee naar huis nemen. Echt voor alle leeftijden tussen de 6 en 100 jaar oud. Hier vergeet je je tablet, gewoon lekker knutselen.nBuiten zijn er ook allemaal speeltoestellen, gebaseerd op mens aandrijving. Kneuterig, maar vooral heel erg leuk.nRondom het restaurant kan je broodjes bakken op vuur of popcorn maken. Mocht je in de buurt zijn, ga er heen. Echt een aanrader!
Door Daniel van de Vegte,
Wauw, vol verbazing liepen wij rond.nTotaal wat anders dan andere speeltuinen.nBrood bakkennPopcorn makennKnutselen met hout.nEen aanrader voor een dagje weg, tip neem wel zwemkleding mee bij warm weer.nDe kids gaan zeker met de fontein spelen.nGoede prijs kwaliteit
Door Dennis de vries,
Heel leuke dag gehad zonder stil te zitten, je kunt alles zelf uitproberen en mag al je kunstwerken mee naar huis nemen. Top.
Door Wim Gerritzen,
Het was zo leuk voor de kinderen, ze konden van alles doen . Figuurzagen, piepschuim zagen, plastic smelten, verven echt teveel om op te noemen. Je kunt zelf broodjes en popcorn bakken.
Door jobke gerrits,
Kids hebben intens genoten, ondanks af en toe een regenbui, gewoon droog kunnen staan tot de bui over was. Kids konden in de tussentijd droog verder spelen (niet op alle toestellen uiteraard; niet alles staat droog). Kids happy, wij happy! Overigens ook lekker gegeten
Door Mandy Kars,


De leukste kinderfeestjes zijn die feestjes waarop de kinderen niet vermaakt worden, maar zich zélf vermaken. En dát gebeurt op een verjaardagsfeestje in Dieren bij De Spelerij – De Uitvinderij. Hier kunnen ze samen en samen te ontdekken. Samen constructies in beweging brengen en samen kunst maken. Dát zijn de feestjes die een blijvende herinnering achterlaten. Waar jaren later nog aan wordt teruggedacht vanwege de opgeroepen verbazing en verwondering. Vanwege het pure plezier. Kom dus naar De Spelerij – De Uitvinderij voor een letterlijk onvergetelijk verjaardagsfeestje!


Contact gegevens


De Spelerij
Veldweg 5
6952GX Dieren

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Insta pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van De Spelerij