Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Vier je kinderfeestje bij De Happyfarm!

Kom spelen en ponyrijden bij De HappyfarmZowel binnen als buiten volop speelplezier!


Ben je jarig geweest? Of heb je zin om gewoon een middagje te spelen? Kom dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig spelen in De Happyfarm! Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven! Voor de aller kleinsten is er een speciale soft-play ruimte en de grotere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de apenkooi of springen op het springkussen.

Wij hebben zaterdag een heel leuk feestje gevierd van onze zoon Thijs bij De Happyfarm! Het personeel was erg vriendelijk. De jongens hebben genoten van de speelstructuur binnen en tussen de buien door zijn ze buiten ook nog de nieuwe glijbaan wezen uitproberen. Hele geslaagde dag gehad!
Door Ellen,


Welkom om te komen spelen bij De Happyfarm! Gelegen in het midden van het land


Hoera voor de jarige!

Iedere week mogen we een aantal jarigen begroeten! Na reservering zorgt het team van De Happyfarm dat er een tafel op de gewenste datum klaarstaat voor de jarige en de rest van de feestgangers. Een vrolijke ballon aan het reserveringsbordje geeft extra sfeer. Ouders/ verzorgers bepalen zelf de regie van het feestje zoals wanneer er gegeten/ gedronken gaat worden.

Bij de balie wordt de afname genoteerd en aan het einde kan er in één keer worden afgerekend. Vóór het naar huis gaan krijgt de jarige nog een leuk aandenken aan De Happyfarm en een vrolijke HawaÏ ketting om. Altijd leuk! 

Kinderen spelen wel en bij mooi weer is het aangenaam om het binnenspelen af te wisselen met een bezoekje aan het buitenterrein.Contact gegevens


De Happyfarm
Dronkelaarseweg 28
3784WB Terschuur

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van De Happyfarm