Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Uitleg kinderfeestjes.nl
(Stap 1 van 10)

 
Misschien heb je al een kijkje genomen in jouw online omgeving. En wat vind je ervan? Is alles duidelijk? De komende maand zal ik je een reeks van 10 mails sturen waarin ik uitleg geef over jouw persoonlijke profiel en hoe je dit profiel super sterk kan gaan maken.
De eerste stap staat in het teken van een video. In deze video laat ik aan de hand van een testprofiel zien hoe alles werkt. Deze eerste stap is dus de basis van wat jij nodig hebt voor een goed profiel. In de komende maand krijg je van mij TIPS om jouw profiel sterker te maken. Heb je de video gezien? Dan staat jou niets meer in de weg om aan de slag te gaan met jouw eigen profiel. Veel succes en mocht je vragen hebben kun je altijd even contact opnemen door deze mail te beantwoorden.
Test jouw contactformulier
(Stap 2 van 10)

Het is tijd om deze te testen en te optimaliseren. In deze stap gaan we het contactformulier testen. We willen immers niet dat de aanvragen in jouw SPAMBOX belanden. Ga naar jouw persoonlijke pagina als bezoeker (NIET INLOGGEN) en vul vervolgens jouw contactformulier in (rechts onderaan op de pagina). Als het goed is heb jij nu in jouw mailbox de gegevens die je zojuist hebt ingevoerd. Gefeliciteerd, stap 2 is hiermee voltooid. Nu op naar echte aanvragen!


Content is KING
(Stap 3 van 10)

Teksten en afbeeldingen zijn heel belangrijk voor jouw profiel. Hiermee overtuig jij namelijk jouw publiek. Vandaag gaan we het hebben over de teksten. De afbeeldingen bespreken we in een andere stap in deze reeks van 10 stappen. Kan je jouw bezoeker overtuigen met 2 of 3 regels tekst? Ik denk van niet. Voordat de bezoeker contact gaat opnemen willen ze ook weten wat jouw dienst inhoudt. Dit kan je natuurlijk niet vertellen in 2 zinnen. Zoals je in jouw account kunt zien heb je meerdere mogelijkheden om teksten te plaatsen.
 • Titel: Dit is het eerste wat jouw bezoeker leest. Zorg er dus voor dat dit direct een goede binnenkomer is.
 • Slogan: Zorg voor een leuke slogan op jouw profiel wat in een paar woorden vertelt wat jouw feestjes te bieden hebben.
 • Korte omschrijving titel: Een titel waarmee jij je feestje uitlicht.
 • Korte omschrijving: Probeer in 200 woorden uit te leggen wat jouw feestje inhoudt. Jij wilt dat de bezoeker alles leest dus geef nog niet alles weg.
 • Lange omschrijving titel: Hier kun je een pakkende titel opgeven zodat de bezoeker ook jouw uitgebreide tekst gaat lezen.
 • Lange omschrijving: Nu is het belangrijk dat je met deze tekst jouw bezoeker gaat overtuigen waarom ze bij jou een feestje moeten gaan boeken. Een goede tekst levert een hogere conversie op. 
Succes met het maken van jouw teksten! Hiermee is jouw profiel weer een stapje verder.


Een beeld zegt meer dan 1000 woorden (Stap 4 van 10)

In de vorige stap hebben wij het al over jouw teksten gehad. in deze stap afbeeldingen aan de beurt. Heb jij al eens goed naar jouw afbeeldingen gekeken? En zien ze er goed uit? Het is heel belangrijk dat jij aansprekende afbeeldingen gebruikt. Dit is namelijk het eerste wat jouw bezoeker ziet als deze jouw profiel binnenkomt. Een mooie afbeelding houdt de aandacht vast en zal de bezoeker aanzetten om te blijven en even rond te kijken op jouw profiel. Meestal zijn het vooral de plaatjes die mensen aanzetten om verder te kijken! Durf dus kritisch naar je eigen afbeeldingen te kijken. Vraag gerust om feedback, want een ander kan objectiever naar jouw foto’s en andere plaatjes kijken. Hieronder nog een aantal TIPS voor aansprekende afbeeldingen. Voor de Header afbeelding maken we gebruik van het formaat 1920 x 500. Als je een ster bent in photoshop kun je jouw foto's al op maat maken voordat je ze upload naar jouw profiel.
 • Breng je jouw locatie in beeld? Zorg dan dat heel jouw locatie goed in beeld wordt gebracht. Dit geeft gelijk een indruk van wat jouw bedrijf inhoudt.
 • Sta je als persoon op de afbeelding? Zorg dan dat de bezoeker duidelijk ziet wie je bent en wat je doet.  Straal enthousiasme uit en laat zien dat jij plezier hebt in het omgaan met kinderen.
Verder adviseer ik om kwalitatief mooie en duidelijke foto's op jouw profiel te plaatsen zodat het visueel ook een mooi plaatje is. Als je feedback op jouw profiel wilt hebben mag je mij altijd een mailtje sturen zodat ik er eens naar kan kijken. Want samen zien we meer dan jij alleen, toch?


1 week op kinderfeestjes.nl
(Stap 5 van 10)

Deze stap kreeg jij te zien toen je een week op kinderfeestjes.nl stond. Inmiddels is dit alweer meer dan een maand. Misschien heb je  al aanvragen binnengekregen? Uiteraard is het belangrijk om een zo goed mogelijk profiel te creëren. Daarom hierbij de volgende stap om jouw profiel nog beter te maken. Heb jij al een video op jouw profiel staan? Ja? Dan ben je heel goed bezig. Nee? Dan leg ik je heel graag uit hoe je dat kunt doen. Hieronder dan ook een klein stappenplan.
 • 1. Open jouw Youtube video. Bovenaan in de urlbalk van jouw browser vind je nu de link van de video (deze link ziet er bijvoorbeeld zo uit https://www.youtube.com/watch?v=pBDUFUFcM20)
 • 2. Kopieer nu het ID van jouw video. Het ID is de code wat achter het = teken staat. In mijn voorbeeld link is dit dus pBDUFUFcM20
 • 3. Log in op jouw profiel en plak het ID in het vak Youtube video ID. Sla je profiel op en voila: jouw video staat live op jouw profiel!
Succes en mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken, dan hoor ik het graag zodat ik je desgewenst kan helpen.


Even een snelle check
(Stap 6 van 10)

Ik ben benieuwd of je alle links op jouw profiel goed hebt ingesteld. Het zou toch zonde zijn als jouw bezoeker op jouw website klikt en deze niet wordt doorgelinkt naar jouw site. Hieronder de vaste links die je in je profiel kunt vinden. Test jij ze even of alles klopt?
 • Jouw emailadres.
 • Jouw telefoonnummer.
 • Website (1 keer bij de adresgegevens en 1 keer onderaan de pagina).
 • Social media profielen (zoals Facebook, Instagram, enz enz.).


De kracht van reviews
(Stap 7 van 10)

Het is tijd om jouw profiel meer zichtbaarheid te geven en jouw online reputatie te boosten! Daarom hierbij een heel nuttig advies: zorg voor reviews! Reviews zijn essentieel bij het opbouwen van een goede online reputatie en om het vertrouwen van toekomstige klanten te kunnen winnen. Hoe meer reviews, hoe beter! Aanbieders met reviews krijgen namelijk 2x zoveel aanvragen. Wellicht heb je al mooie reviews verzameld waarvan je een deel wilt plaatsen op kinderfeestjes.nl. In jouw eigen omgeving heb je de mogelijkheid om zelf reviews toe te voegen. Ik adviseer om alleen EERLIJKE reviews toe te voegen. Uiteraard heb je dit zelf in de hand, maar ik zeg altijd: eerlijkheid duurt het langst. Mee eens toch? Let wel op dat je de ranking van jouw review de status geeft van 1,2,3,4 of zelfs 5 sterren.


Doe inspiratie bij andere profielen
(Stap 8 van 10)

Ken jij het spreekwoord ‘beter goed gejat dan slecht verzonnen’? Soms wil het zo zijn dat een kijk op een ander profiel je net even dat kleine duwtje in de rug kan geven om jouw profiel te optimaliseren. Kijk hoe anderen hun profiel hebben ingericht en bedenk dan dat jouw profiel er ook zo uit kan zien. Ik heb een aantal goed geoptimaliseerde profielen voor je op een rijtje gezet. Deze profielen hebben de afgelopen stappen uit deze email reeks goed gevolgd. Ze bevatten goed geschreven teksten, mooie afbeeldingen, een video en reviews van tevreden klanten. Bekijk ze zelf maar eens:


Word nog efficienter
(Stap 9 van 10)

Transformeer elke aanvraag op kinderfeetsjes.nl naar een nieuwe klant! Wil je weten hoe? Elke aanvraag is een kans op een nieuw kinderfeestje die je met beide handen wilt aangrijpen! Wist je dat 50% van de aanvragen kiest voor de aanbieder die als eerste reageert op hun aanvraag? Reageer dus direct! Probeer jouw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Dus je weet wat je te doen staat zodra je een aanvraag krijg. Snel reageren wordt beloond. Succes.


Evaluatie van jouw profiel na 1 maand (Stap 10 van 10)

Heb jij GEEN tijd om jouw profiel te optimaliseren? Uiteraard kan ik dat hele proces jou uit handen nemen.