Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Longboarden

Longboarden op de luchtplaats van een oude gevangenis HOE VET?!Coolste Kinderfeestje van Nederland


Ride Along is een sportbedrijf gevestigd in de oude Koepelgevangenis in Breda. Vanuit hier organiseren wij de coolste activiteiten voor scholen, groepen en uiteraard kinderfeestjes. Longboarden, boogschieten, freerunnen of Archery Tag we doen het allemaal!

We hebben vorige week een erg leuk kinderfeestje gehad bij Ride Along! De kids (5 en 6 jaar) hebben heel veel geleerd in deze workshop en heel veel plezier gehad. Super fijne begeleiding gehad van Bram die zowel goed kan longboarden als lesgeven, de kids hebben het nu nog over Bram Boterham!
Door Anoniem,
Kinderfeest bij Ride Long gedaan met workshop longboarden. Echt een super leuke ervaring. Alle kinderen enthousiast. Bram doet het super goed met de kinderen. Unieke ervaring ook in combinatie met de Koepelgevangenis.
Door Anoniem,
Ride Along heeft meerdere longboard lessen verzorgt aan De Nassau leerlingen. De lessen waren energiek, leerzaam en erg leuk. Complimenten aan het team.
Door Anoniem,


Super gaaf kinderfeestje in Breda


Wij laten jullie tijdens het kinderfeestje het gevoel van surfen en snowboarden ervaren maar dan gewoon op het asfalt. Op onze professionele Arbor longboards creëren wij een uitdagende en toffe beleving voor alle kids! Wij als sportdocenten zijn dan ook van mening dat de jeugd van nu weer lekker naar buiten moet komen, unieke sporten moet proberen en de digitale wereld even links laten liggen. Onze kinderfeestjes zijn; uniek, uitdagend, sportief, actief en altijd met succesbeleving. Kortom gewoon super vet voor iedereen! Kom naar de Koepel and Ride Along. Toch liever het kinderfeestjes houden in uw eigen woonplaats? Geen probleem, wij komen graag bij jullie langs.


Contact gegevens


Ride Along longboarden
Nassausingel 26
4811DG Breda

Contact opnemen