Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Een meesterlijke goochelshow
Tovermeester Lars op jouw kinderfeest


Een goochelaar met een originele presentatie, indrukwekkende trucs en een leuke interactie met kinderen, dat kan alleen maar een Tovermeester zijn!

 En dat klopt, want Tovermeester Lars is niet alleen een meester in toveren, hij is doordeweeks ook onderwijzer en laat zijn klas regelmatig van de ene verbazing in de andere vallen. 

Met Tovermeester Lars boek je kwaliteit. De magische show boordevol coole trucs is zeer compleet en afgezien van een enkel stopcontact kun je erop rekenen dat Lars alle randzaken tot in de puntjes zelf verzorgt.

Zelden heb ik mijn klas zo lang geboeid naar iets zien kijken. Ze waren helemaal onder de indruk, vooral van jouw zwevende tafel. Een paar kinderen zijn het podium nog op visdraadjes gaan controleren, maar helaas niets kunnen vinden. Je bent een topentertainer!
Door Juf Marga ,
Voor de 75e verjaardag van Hans heeft Lars bij ons aan huis een voorstelling gegeven. Hij had deze speciaal samengesteld voor ons kleine gezelschap van in totaal 7 volwassenen en 4 kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot 9 jaar. Het was een heel groot succes! Hij had er zo’n interessante leidraad in begrijpelijk voor allemaal met leuke trucs, het was één groot feest, boeiend het hele uur lang. Lars is een plezierige persoonlijkheid, hij werkt met zeer verzorgd materiaal. Komt de afspraken zeer correct na, Het was een supermiddag!
Door Fam van Osch,
Wauw, wat een service! Toen ik met mijn ernstig zieke dochter niet naar jouw theatervoorstelling kon komen kwam je een week later gewoon naar ons. Dit was echt een superverrassing en we hebben in besloten kring genoten van jouw optreden. Geweldig!
Door Fam. Prinsen,


Wat kunt u verwachten?


Goochelshow: 

Om een van de grootste tovermeesters van de wereld te kunnen worden, is Lars in deze show op zoek naar de ultieme truc. Hij roept daarbij de hulp in van de kinderen en belt zelfs een digitale goochel-hulplijn om nieuwe trucs te kunnen leren. De kinderen houden hun adem in wanneer Lars een fles sinaasappelsap leeg giet in de schoen van een kind, maar daarbij vergeet om zijn magische hulpmiddel te gebruiken. Als dat maar goed gaat…
 In de show worden alle kinderen betrokken en is er een magisch cadeautje voor de jarige job geregeld. 
Extra mogelijkheden:
Verander uw kinderfeest in een mega goochelspektakel met deze volgende extra opties: 


 
*Workshop
: Een tovermeester zou geen tovermeester zijn als hij de kinderen niets kon leren. Met een workshop van Tovermeester Lars veranderen de kinderen in de kortste keren in echte goochelaars. Vanzelfsprekend mogen ze de materialen die ze krijgen om mee te oefenen ook mee naar huis nemen.
 
*Illusies
: Tovermeester Lars is een expert in grote podium illusies. Meisjes laten verschijnen en verdwijnen is voor hem een fluitje van een cent. Wilt u echt de kers op de taart dan boekt u een illusieshow. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de jarige of communicant zelf wordt betrokken in een grote illusie.
 Deze show is bedoeld voor (feest)zaaltjes en past helaas niet in een huiskamer.
 
*Geen kinderfeest?
Als Magisch Entertainer verzorgt Lars shows van de kleinste huiskamers tot in de grootste theaters. Shows op scholen, op evenementen of met verschillende feestdagen, niets is onmogelijk. Wilt u meer informatie? Neem dan ook zeker een kijkje op mijn website (zie contactgegevens onderaan de pagina).
 
Tarieven Kinderfeest: Vanaf €195,- incl. btw en reiskosten


Contact gegevens


Tovermeester Lars
Zwartbroekweg 46 

5237 KX ’s-Hertogenbosch

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Tovermeester Lars