Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Corona proof kinderfeestjes


Yes, het lekkere weer komt er weer aan, de basisscholen gaan (vanaf 8 juni) weer fulltime open en er mogen weer volop kinderfeestjes gegeven worden. Hieronder vind je een overzicht van een aantal feestjes die 100% Coranproof verzorgt kunnen worden.


Wat dacht je van een goochelshow?
Tijdens een goochelshow kunnen de kinderen op veilige afstand genieten van magie, illusie, humor en veel interactie. Deze show is 100% Corona proof en gegarandeerd een groot succes bij alle kinderen
 

Het ultieme Kinderfeestje Social Media LIVE


Social Media LIVE is een spannend, uitdagend en tactisch spel. Er zijn 2 teams (rood en blauw). Beide teams zijn een keer het “Zoek team” en “Foto team”. Ná 1 speelronde wisselen de teams. Het “Zoek team” moet zo veel mogelijk LIKE kaartjes vinden in het speelgebied. Het “Foto team” moet het andere team op de foto zetten. Om de 7,5 minuut mag het “Foto team” de live locatie bekijken van het andere team.
ekijk Social Media Live

Outdoor Escape Bootcamp

Is jouw kind binnenkort jarig of net jarig geweest en is een kinderfeestje nu lastig te vinden? Wij hebben de oplossing! Omdat ook wij momenteel nog geen gebruik mogen maken van gymzalen, zijn wij genoodzaakt de kinderfeestjes buiten te organiseren. Maar dat vinden wij helemaal niet erg! Aan de hand van vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Door middel van de hints die hierin zitten kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. Hiervoor moeten ze onder andere samen een tent bouwen, codes opgraven, ballonnen op een creatieve manier kapot proberen te maken, een strike schieten, spelen met water, hints en antwoorden bij elkaar zoeken en nog veel meer!
Tot snel!

Free-running feestje

Vanwege de Corona Crisis is het momenteel verboden om kinderfeestjes binnen in ons trampolinepark te vieren. Maar! Niet getreurd, als alternatief kun je bij Flight Deck 53 een free-running feestje buiten reserveren. Tijdens een free-running feestje krijgen de kids 1 uur free-running les van een Flight Deck Acadsemy instructeur, in de voormalige kerktuin achter ons park.

Voor: kids van 5 t/m 12 jaar
Wanneer: maandag t/m zondag 10.00 tot 18.00 uur
Duur: 1 uur free-running les
Prijs: €99,- per free-running feestje voor 2 tot max. 8 kids
Eten & Drinken: Café 53 is gesloten vanwege Corona. Je mag zelf de kinderen een drankje en iets lekkers mee geven.

Indoor en buiten-speeltuin De Flierefluiter

De Flierefluiter is een indoor en buiten-speeltuin volledig gericht op het vermaken van de kinderen en de ouders. Waar de kinderen bijvoorbeeld kunnen genieten van de kinderboerderij, het trampoline springen, de skelterbaan, glijbanen en zelfs een zwembad, kunnen de ouders lekker bijkletsen op ons terras. Wij hebben namelijk een geluidsabsorberend plafond. Bijkletsen is dus ook écht mogelijk!

Helemaal corona-proof!
Uitverkozen tot allerleukste uitje van Overijssel door de ANWB!
Entree is All-in ( kinderboerderij, buitenspeeltuin, zwembad)
Gratis parkeren

Pallasso, als entertainment echt onvergetelijk moet zijn!

Pallasso circus en theater clowns en Clown Erico brengen u naar een wonderlijke magische wereld van circus, theater, dolkomische clowns en onvergetelijk entertainment en shows…. Pallasso & Erico, dat moet je niet alleen zien, maar ook beleven.....Laat u verbazen!
Heb jij onze 10 tips nog niet gelezen,
Download ze dan snel via ondesrtaande knop.