Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Pallasso Circus, Theater, Clowns en Entertainment

Pallasso bewijst dat een clown meer moet hebben dan een rode neus om écht clown te zijn!Pallasso als entertainment echt onvergetelijk moet zijn!


Pallasso circus en theater clowns en Clown Erico brengen u naar een wonderlijke magische wereld van circus, theater, dolkomische clowns en onvergetelijk entertainment en shows…. Pallasso & Erico, dat moet je niet alleen zien, maar ook beleven.....Laat u verbazen!

Geweldig om je weer te zien en met je te mogen werken Erico... jij en Marcel zijn een prachtig mooi clowns duo, zo mooi op elkaar ingespeeld en mooie kwaliteit leveren jullie, ga zo door, chapeau!
Door Jeroen van Loon,
Goedemorgen,Ik wil nog even via deze mail mijn dank uitspreken voor het geweldige optreden van Clown Erico tijdens onze viering afgelopen zaterdag. De shows die hij heeft gegeven waren van een hoge kwaliteit en werden door de kinderen en hun ouders zeer gewaardeerd.
Door Telfort/KPN,
Wat hebben we ons vermaakt met jullie enorme verscheidenheid aan acts vol verrassingen en wat hebben we gelachen. Het waren geweldige avonden, jullie heel erg BEDANKT
Door Harlekijntje,


Sfeer en beleving zijn de kernwoorden van Pallasso!


Hooggeëerd publiek welkom bij Pallasso! Pallasso brengt u naar een wonderlijke magische wereld van circus, theater, dolkomische clowns en onvergetelijk entertainment en shows…. Pallasso, dat moet je niet alleen zien, maar ook beleven.....Laat u verbazen! Pallasso allround specialist in entertainment en staat al jaren garant voor geslaagde (circus en theater) evenementen, spetterende shows en acts. Pallasso de enige complete circus en entertainment service in Nederland dat vanuit vriendschap en passie is ontstaan. Sfeer en beleving zijn de kernwoorden van Pallasso! De vakmanschap, Passie en liefde voor het circus en variété zoals dat vroeger was maar met moderne inslag. Clown Erico Lachen is gezond! Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Een sympathieke clown die zowel jong als oud aan het lachen weet te krijgen...Een taak die hij vol enthousiasme vervult. Erico weet als ras entertainer de lachers op zijn hand te krijgen en goed in te spelen op onverwachte situaties in het publiek. Geniet van en lach om deze sympathieke Clown Erico. Plezier gegarandeerd! Pallasso Circus en Theater Clowns. De knotsgekke Clowns “Pallasso” De Pallasso clowns of karakters Erico & Marcel lopen door uw (circus/theater) programma als rode draad en zo zullen zij al snel de lieveling worden van het publiek. De Pallasso clowns nemen het publiek mee naar een dolkomische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s aaneengeschakeld zijn. Maar ook reprises, shows, entree’s, animatie en acts zijn mogelijk vol met clownerie, komedie, snelheid, acrobatiek, magie en verbazing. De Pallaso Clowns met hun jarenlange ervaring in binnen en buitenland zijn geen standaard clowns maar pure entertainers vol allure en weten jong tot oud te vermaken met top amusement. Pallasso als entertainment echt onvergetelijk moet zijn!


Contact gegevens


Clown Erico
Duinendaal 54
5281 AP Boxtel

Contact opnemen