Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Vliegen over Nederland een 5D belevenis voor een uniek feestje


Wil je eens iets anders dan koekhappen of een gewone speeltuin tijdens het verjaardagsfeestje van je kind? Iets waarvan niet ieder kind al zegt dat ze dat al zó váák gedaan hebben? Dan hebben wij goed nieuws. Want een 5D vliegervaring: dat is pas echt een bijzondere belevenis. En jij kan dat zomaar doen tijdens het partijtje van jouw jarige zoon of dochter! Ga mee op ontdekkingstocht door Nederland, op meerdere inspirerende manieren! Bij THIS IS HOLLAND in Amsterdam-Noord ga je op ontdekking door de geschiedenis van ons land, maar je maakt ook kennis met het ‘Nederland van Nu’ De totale Experience duurt in totaal 45 min- 60 min en bevat vier shows waaronder de Flight Experience van 9 minuten.

Nederland van Toen

Nederland leren kennen, doe je niet voordat je de geschiedenis van het land hebt geproefd. THIS IS HOLLAND helpt je hierbij, door een inspirerende film te tonen. Je beleeft de eeuwige Hollandse strijd tegen het water, maar ook zie je hoe wij handig gebruik maken van datzelfde water!

Nederland van nu

En dan is het tijd voor het land, zoals het nu is. Met een speciale videoprojectie ervaar je het huidige Nederland. En zo maak je ook kennis met unieke plekken. Even opletten, want straks ‘vlieg’ je eroverheen! En o, ja, vergeet ook de verschillende seizoenen niet!

Flight Experience

Tijdens deze 5D vlucht over ons land, maak je kennis met prachtige stukjes Nederland. De bollenvelden met hun heerlijke geuren, bijvoorbeeld. Of de kust, de dijken en al die andere typische Hollandse zaken. Maar ook De Zaanse Schans of de Deltawerken vlieg je aan voorbij.

Wat is 5D?

Je hangt in het scherm, dus maak de riemen vast en voel alsof je werkelijk over Nederland vliegt! Zie het land onder je door flitsen, voel je stoel bewegen en ruik de geuren die van het land opstijgen. De mist omhuld je en de wind suist om je oren. Trotseer die stormen en zweef over alles wat ons land mooi maakt. Een machtige sensatie waarbij je zintuigen overuren maken! En bij dat alles, kan jij vrij met je armen en benen bewegen en voel je je zo vrij als een vogel in de lucht…

Holland Lounge

Ontspannen na deze spectaculaire belevenis? Maar dan wel in stijl natuurlijk! Dat doe je in de Holland Lounge. In een ontspannen setting krijg je nog meer informatie over de bezienswaardigheden die jouw aandacht trokken tijdens de vlucht.

Het arrangement bij THIS IS HOLLAND

Natuurlijk bestaat het kinderfeestje uit meer dan alleen de Experience van 45 min tot 60 min. We zorgen voor een gezellige tafel, waar jullie plaats mogen nemen en kunnen genieten van onze heerlijke slagroomtaart. En heb je dorst gekregen? Geen punt: de limonade staat onbeperkt voor jullie klaar! Het feestje zal ongeveer anderhalf uur duren en is leuk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Waardoor je in totaal uitkomt op een verjaardagsfeestje van ongeveer 1,5 uur.

Tips voor een langer feestje

Wil je deze bijzondere beleving graag meemaken en wil je graag thuis nog verder feesten (of ervoor, uiteraard), dan hebben we natuurlijk nog wat leuke tips om in hetzelfde thema te blijven:
  • Zijn ze nog vrij jong, die gastjes van je? Geef ze gewoon even de kans om vrij te tekenen of geef kleurplaten met Hollandse taferelen erop
  • Doe het Holland kwartetspel. Heb je die niet? Die is zo gemaakt! Meer tips over het maken van themaspelletjes vind je ook hier, op kinderfeestjes.nl
  • Zorg voor verkleedkleren in Hollandse kleuren of klederdracht
  • Of laat ze zelf iets maken in de kleuren rood/wit/blauw of oranje natuurlijk. Een feestmuts van karton, een armbandje knopen of wat dacht je van een wit T-shirt laten versieren met textielstiften?
  • Doe met oudere kinderen een kennisquiz over Holland, met leuke prijsjes uiteraard
  • En uiteraard eten we poffertjes met poedersuiker…
Een echt Hollands feestje, maar dan wel op een spectaculaire manier! Een belevenis die ze niet snel zullen vergeten!