Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Zwemparadijs De SchegBeleef een dag boordevol waterpret in Zwemparadijs De Scheg Deventer. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de Gletsjer Slide of de familieglijbaan Lava Slide. Of ontdek het noorderlicht in de Northern Light Slide. 

Trakteer vriendjes en vriendinnetjes op een onvergetelijke dag, boordevol plezier en allerlei lekkers. De jarige zelf mag natuurlijk een cadeautje uitkiezen!

Vier je kinderfeestje bij Zwemparadijs De Scheg


Beleef gegarandeerd veel waterpret, in Zwemparadijs De Scheg in Deventer. Duik in één van de vele glijbanen, zoals de 80 meter lange wildwaterbaan de Gletsjer Slide of de familieglijbaan Lava Slide. Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Wie is het eerste beneden?

Vier je op vrijdagavond je feestje bij De Scheg, kom dan naar het discozwemmen. De discolampen staan aan en er is elke laatste vrijdag van de maand live een DJ aanwezig. Dans, zing en spetter met ons mee.

Trakteer vriendjes en vriendinnetjes op een onvergetelijke dag, boordevol actie en plezier. Er staat een heerlijk snackmenu voor iedereen klaar en de jarige mag een cadeautje uitkiezen! 

HET ARRANGEMENT

  • Entree zwemparadijs

  • Cadeautje voor de jarige

  • Gebruik van een speelton met leuke speelattributen

  • Menu: friet, mini snacks, sauzen, Caprisun, ijsje (Raket, Festini of softijsje)

  • Extra versnaperingen zijn op aanvraag beschikbaar

RESERVEREN

Kinderfeestjes kunnen op we website van De Scheg vanaf 14 dagen op voorhand gereserveerd worden. Contact gegevens


Zwemparadijs De Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer

Contact opnemen