Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Voetbalfeestje bij Voetbalschool TIC

Garantie voor Voetbal Plezier!Voetbalfeest bij Voetbalschool TIC


Wil jij jouw verjaardag bij ons vieren? Dat kan! Geniet van een te gekke voetbalmiddag met jouw vriendjes en vriendinnetjes op jouw eigen Voetbalfeestje!

Kies jouw locatie voor ons voetbalfeestje, plan een datum en het feestje kan beginnen!

 


Mijn zoontje Vigo heeft onwijs genoten van het super leuke voetbalfeestje georganiseerd door Voetbalschool TIC! Ze zorgen voor een super beleving voor alle kids, zelfs de kinderen die niet op voetbal zaten vonden het fantastisch!
Door Monique,
Mijn zoon vond dit een van de leukste kinderfeestjes ooit! Hij genoot van de leuke en uitdagende voetbal spellen en natuurlijk van het leuke partijtje. De frietjes waren ook heerlijk!
Door Dirk-Jan,
Wat een TOP begeleiding. Heel het feestje waren wij als ouders ontzorgt en wij konden vanaf de tribune toekijken hoe mijn dochter Els genoot met haar vriendjes en vriendinnetjes van dit leuke feestje! Een echt aanrader!
Door Annemieke de Bruin,

Wat houd een voetbalfeestje in?


We geven een voetbalfeest met ons vernieuwde training materiaal en training aanbod, we zorgen dat het voetbalfeestje een te gekke beleving is voor de jarige en vriendjes en vriendinnetjes! We hebben een aantal leuke trainings onderdelen die we met de kinderen uitvoeren en daarnaast nog een aantal leuke uitdagende voetbalspellen wat het feestje helemaal compleet maakt!


Contact gegevens


Voetbalschooltic
Borchwerf 4
4704RG Roosendaal

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Voetbalschooltic