Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Stoer feestje: uilen op bezoek

Kennis maken met uilen, ook op je arm: stoer kinderfeestje!Stoer kinderfeestje met uilen!


Een uilenfeestje is een belevenis voor kinderen: kennismaken met die stoere vogels en als ze durven... op de arm! Dit kinderfeestje is perfect voor een jarige die dol is op dieren en onder de indruk is van uilen. Supercool om daarmee je verjaardag te mogen vieren toch?

We hebben een super feestje gehad, zowel de kinderen en wij als ouders. Als we het in een paar woorden samen moeten vatten: indrukwekkend, leerzaam en bijzonder. Brigitte heeft passie en liefde voor haar uilen en de tijd vloog voorbij (toepasselijk 😉).
Door Stefanie,
We hebben genoten zowel jong als oud waren onder de indruk. Brigitte brengt haar passie hartstikke over en wij hebben nog meer respect gekregen voor deze imposante vogels. Geen spijt van dus, bedankt!
Door Barbra,

Uilenfeestje: lief voor uilen


Bijna ieder kind houdt van dieren, de jouwe ook? En wat vindt jouw jarige van uilen? Net zo magisch als veel andere kids? Dan is een uilenfeestje met vriendjes en vriendinnetjes een hele bijzondere manier om jarig te zijn!
 

Liefde voor uilen

Brigitte van ATJ Owls heeft een enorme liefde voor haar uilen. Bij alles wat ze doet staat het belang van de uilen voorop, ook bij kinderfeestjes. Met de feestjes wil ze kinderen graag van alles laten zien en leren over uilen, zodat deze dieren een beetje leren begrijpen. Bijvoorbeeld dat het geen vogels zijn om in een kooi te houden als huisdier... ook al zou je door Harry Potter kunnen denken dat dit prima kan.
 

Kennismaken met deze machtige vogels

Tijdens een uilenfeestje kunnen jouw jarige en de andere kinderen uitgebreid kennismaken met deze machtige vogels. Brigitte heeft van alles over te vertellen, en wat dacht je van het uitpluizen van uilenballen? Superfascinerend voor de kids om te zien wat ze daarin allemaal aantreffen.
 

Uil op de arm... foto!

En natuurlijk mogen de kinderen - als ze dat durven - een uil op hun arm laten zitten. Spannend voor de kids, en tegelijk supercool voor ze. Dat is een geweldig fotomoment! 
 
TIP : geef de ouders van de vriendjes en vriendinnetjes een mooie foto-afdruk als feestherinnering.
 

Uilenfeestje reserveren

Lijkt het je wel wat, zo'n stoer uilenfeestje om de verjaardag van jouw zoon of dochter te vieren? 
 

ATJ Owls zit in Slootdorp, in de Kop van Noord-Holland. De kosten van het Uilenfeestje binnen de provincie zijn afhankelijk van de afstand die Brigitte moet rijden om bij je te komen:

  • tot 35 kilometer : € 110,=
  • 35 - 50 kilometer : € 127,50
  • >50 kilometer : € 140,=

Buiten Noord-Holland betaal je een extra vergoeding per verder gereden kilometer.

De tarieven zijn exclusief eventuele parkeerkosten - die worden aan je doorberekend.

Via dit formulier kun je een aanvraag invullen voor Brigitte - zij neemt dan snel contact met je op. 


Contact gegevens


Uilenfeestje met ATJ Owls
Komt naar je toe
Overal

Klik voor email

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Uilenfeestje met ATJ Owls