Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Tips voor een lasergame-kinderfeestje


Lasergamen is veel plezier voor iedereen. Maar ben je het er niet mee eens dat je kinderfeestje nog leuker is wanneer je met je vrienden en vriendinnen onbeperkt kunt lasergamen? Als je maar een klein beetje competitief bent, zijn hier een paar tips voor jou om je te helpen je lasergame-spel te verbeteren. Zo beleef je nog meer plezier met het volgende kinderfeestje.
 

Zoek dekking

Je wilt geen eenvoudig doelwit zijn tijdens je kinderfeestje, dus om je kansen te verkleinen dat je geraakt wordt door één van de Light Battle laserguns, is het zaak om goede dekking te zoeken. Ga bijvoorbeeld achten een muur staan, Kijk om de hoek terwijl je met de vest nog bedekt bent door de muur. Blijf laag terwijl je door de speelveld beweegt. Schakel de tegenstanders die bij je in de buurt komen uit voordat je verder loopt. Als je een tegenstander vindt die ook dekking in zijn voordeel gebruikt, vergeet dan niet dat je op de lasergun van de speler kunt mikken en hem kunt uitschakelen.
 

Kleed je voor succes

Idealiter draag je dronkere kleuren of camouflage kleuren. Zorg dat je zo min mogelijk opvalt in je omgeving.  Hoewel nauwkeurigheid belangrijker is dan kleding, is er geen reden om meer aandacht op jezelf te vestigen door witte of felle kleuren kleding te dragen. Voordat je begint met spelen, zorg er eerst voor dat je je lasergame vest goed vastmaakt. Klem de gespen strak om je middel, zodat je vest op zijn plaats blijft en je in soepele bewegingen door de speelveld kunt bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je vest verschuift. Wil je leuke en vrolijke kleding dragen op je kinderfeestje? Prima, neem dan de donkere kleren apart in een tas mee, zodat je ze kunt gebruiken tijdens het lasergamen.

Oefen zoveel mogelijk

Door goed het speelveld te bekijken voor het laserspel begint, leer je de beste verstopplekken kennen, de beste gebieden om je tegenstanders uit te schakelen en de meest kwetsbare gebieden waar je geraakt kunt worden. Als je een eigen lasergame set van bijvoorbeeld Light Battle of Kidstag hebt aangeschaft kan je overal waar dit toegestaan is een lasergame speelveld maken. Een speelveld kan bijvoorbeeld in een hal, rond het huis of in een bos zijn. Wei je goedkoop onbeperkt overal kunnen lasergamenm dan kan je dus het beste zelf een lasergame set kopen.
 

Schakel je tegenstanders uit

Dit klinkt eenvoudig. Bij het uitschakelen van tegenstanders komt de techniek om de hoek kijken. Hoe schakel jij je tegenstander uit zonder zelf geraakt te worden. Dit doe je in ieder geval niet door de hele tijd verscholen te blijven achten een boom. Je zult actief aan het laserspel moeten deelnemen. Zomaar een beetje rondrennen en om je heen schieten is ook niet de beste manier om het laserspel te winnen. Het zal een combinatie moeten zijn van zorgen dat je niet geraakt wordt en je tegenstander uitschakelen. Door samen te werken met andere spelers in je team kan je elkaar helpen en elkaar beschermen. Dit is altijd de beste manier om als winnaar het speelveld te verlaten.
 
Veel lasergame speelplezier toegewenst!