Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Goochelfeest, Piratenfeest, Prinsessenfeest, Clownsfeest

Goochelaar Tim WijstGoochelfeest, piratenfeest, prinsessenfeest, clownsfeest


Welkom op de profiel pagina van entertainertainer en goochelaar Tim Wijst. Tim is een artiest die woont in het Groningse Leek. Dat weerhoud hem er niet van om door het hele land te spelen met meer dan 300 shows per jaar is hij fulltime artiest. 

op deze site bied hij u kinderfeestjes aan. De meest geboekte zijn: het Goochelfeest, het clownfeest of het piratenfeest. Al deze feestjes kosten tot 1 mei €150,-- boekingen die binnen komen na 1 mei kostten €159,--
 
Tijdens een goochelfeestje komt goochelaar Tim Wijst bij u thuis. Tim heeft 15 jaar goochel ervaring en is gespecialiseerd in het goochel voor kinderen.

wat krijgt u:
een goochelshow van 35/45 minuten (afhankelijk van de kinderen) vers gebakken popcorn, het leren van een goocheltruc inc materiaal en natuurlijk een goocheldiploma. Het geheel duurt 2 uur.
 
clownsfeest
wat krijgt u:
een goochelshow van 35/45 minuten (afhankelijk van de kinderen) vers gebakken popcorn, ranja fontein, glitter tattoo of schmink en minidisco of spelletjes. Duur 2 uur.

Piratenfeest
wat krijgt u:
een goochelshow van 35/45 minuten (afhankelijk van de kinderen) vers gebakken popcorn, ranja fontein, glitter tattoo en schat zoeken. Duur 2 uur
 

Ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag had ik Tim uitgenodigd. De kleinkinderen van 3-12 hebben genoten van zijn voorstelling. Zijn interactie met de kinderen is geweldig en hij weet de kinderen te boeien met acts die ze ‘net niet snappen’.Ook de volwassenen hebben genoten: van de acts en zijn spel met hun kinderen.nAanrader en prijs-kwaliteit:👍
Door Fam r.,
Tim heeft een geweldig goochelfeestje gegeven voor mijn dochter haar zesde verjaardag. Hij wist hun aandacht goed vast te houden en trok hen helemaal mee in zijn wereld. Veel gelachen samen, de trucs waren heel erg leuk, voor jong én oud. Dus ik beveel Tim Wijst van harte aan!
Door F Elzinga,
Super leuke middag wat een feest als tim is geweest aanrader !!
Door l Rodenburg,
'Beste Tim, 15-11-23nnWe kijken terug op een heel geslaagd feestje voor onze 7- jarige. Het was een groot succes en daar heb jij enorm aan bijgedragen met je trucs, grappen en activiteiten. Wat een blije koppies allemaal tijdens jouw optreden. Je hebt ze erg aan het lachen gemaakt, verbaasd en vermaakt. Fijn was het dat je perfect aanvoelde wat de kids nodig hadden telkens; even wat actie, even wat vermaak, even wat te eten... Dat ontlastte ons als ouders ook erg. Heel erg bedankt!'n
Door T uit Haren,


Een echte goochelaar bij u thuis!


Door 20 jaar animatie en entertainment ervaring voelt hij precies aan wat het beste werkt op dat moment. Door snel te schaken word elk feestje een feest!


Contact gegevens


Thema feest bij u thuis
Nijenoertweg
9351ht Leek

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook Kindefeest Groningen pagina
Bezoek onze Facebook Tim Wijst pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Thema feest bij u thuis