Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Een superleuk kinderfeestje voor ieder budget


Meestal is je kind al lang bezig met zijn of haar verjaardag ver voordat de grote dag daadwerkelijk aanbreekt. Naast het verlanglijstje is ook het feestje een belangrijk onderwerp voor je jongste telg. Sommigen willen iets soortgelijks als hun vriendjes of vriendinnetjes, anderen willen juist iets heel anders. Nu wil je je kind natuurlijk niet teleurstellen, maar past zijn of haar gewenste kinderfeestje wel in je budget? Om deze reden hebben we hier diverse kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je zowel met een laag budget als een iets hoger budget een superleuk kinderfeestje geven.
 
 

Thuisvieren begint met versieren

Laat je budget te wensen over maar wil je toch een onvergetelijk kinderfeestje voor je kind organiseren? Kies dan voor het thuisvieren van een kinderfeestje. Hiermee bepaal je zelf tot hoever je budgettair wilt gaan. Nu zijn kinderen al gauw erg enthousiast te krijgen, dus maak je vooral geen zorgen of de jonge gastjes het wel naar hun zin hebben. Met een feestelijke versiering ben je al een goed eind op weg. Slingers, ballonnen en laat de populairste kinderliedjes horen. Je kunt een taart bestellen, maar je bent natuurlijk helemaal voordelig uit wanneer je de verjaardagstaart zelf maakt. De sfeer zit er in ieder geval meteen goed in.

Spelletjes voor kinderfeestjes thuis

Wanneer alle kinderen hun taartje op hebben, kun je ze thuis met tal van geweldige spelletjes vermaken. Welke dat zijn? Ga maar bij jezelf te rade: welke spelletjes speelde jij vroeger altijd? Daarin is namelijk nagenoeg niets veranderd. Of je nu ezeltje prikje speelt, gaat koekhappen of een speurtocht houdt door huis en tuin, ook de kinderen van vandaag de dag vinden dit onverminderd leuk. Afhankelijk van de leeftijd kun je bijvoorbeeld ook zelf een quiz bedenken. Zet er wat lekkers bij op tafel, schenk hun glaasjes nog eens bij en je bent van succes verzeker

Entertainment thuis

Heb je wat meer ruimte qua budget? Dan wordt verrassende entertainment thuis vaak zeer gewaardeerd. Uiteraard speelt de leeftijd van de kinderen hierin ook een rol. Zo vinden de jongste kinderen een clown vaak fantastisch en weet je meisjes op iets latere leeftijd enorm te trakteren op bijvoorbeeld een cupcake workshop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je inspiratie nodig? Luister maar naar je zoon of dochter, hij of zij kan je precies vertellen welke entertainment helemaal voldoet aan zijn of haar wens. Inspiratie te over.

Kinderfeestjes buitenshuis

Ook buitenshuis zijn er volop mogelijkheden om een spectaculair kinderfeestje te houden zonder dat je dat erg veel hoeft te kosten. Natuurlijk kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld naar een pretpark te gaan, of een (overdekt) zwembad. Maar wat te denken van een griezeltocht in de buurt? Of informeer bij jou in de regio naar de mogelijkheden van een graffitiworkshop. Ieder kind vermaakt zich gegarandeerd. Bovendien krijgen ze na afloop hun eigen kunstwerk mee naar huis. Trots dat ze zijn. Je krijgt hoe dan ook waardering in de vorm van hun stralende gezichtjes.