Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Stoer jongens feestje Boys will be boys


Tegenwoordig zijn er ongekend veel mogelijkheden voor de inhoud van een kinderfeestje. Ook voor jarige jongens. Hoewel het traditionele kinderfeestje thuis nog steeds erg populair is, zijn er vandaag de dag ontzettend veel mogelijkheden bijgekomen. Moeilijk kiezen? Welnee. Je zoon geeft zelf al ver van tevoren aan waar hij erg blij van wordt. Dit kan zijn omdat hij een onvergetelijke belevenis heeft gehad op een ander verjaarspartijtje of omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een bepaalde activiteit. Het advies is om op tijd met je jongste telg om tafel te gaan zitten en zo gezamenlijk het kinderfeestje te plannen. Een bijzonder mooi moment om met je zoon te delen.
 

Lasergamen en paintballen

Veel jongens, en ook mannen, raken extreem enthousiast van activiteiten die een strijdtoneel simuleren. Dat is door de jaren heen onveranderd gebleven en zal ook altijd wel zo blijven. Ze wanen zich een heldhaftige strijder tijdens bijvoorbeeld lasergamen of paintballen. Voor de wat oudere jongens een geweldige activiteit om tijdens het kinderfeestje te ondernemen. Inmiddels zijn er ook bij jou in de regio verschillende gelegenheden om uit te kiezen. Zijn de weersverwachtingen gunstig dan wordt buiten paintballen aanbevolen en tijdens guur weer kunnen jullie binnen lasergamen.

BMX Crossen

Is je zoontje vaak met zijn vriendjes op de fiets te vinden? Dan is BMX crossen allicht echt iets om tijdens zijn kinderfeestje te ondernemen. Tijdens deze activiteit leren de jongens op een unieke manier fietscross kennen. Meestal vindt de begeleiding plaats door een erkende trainer die ze leert hoe ze hun crossfiets onder controle moeten houden. Daarna kunnen ze helemaal los gaan op een crossbaan met heuvels, bulten en tal van bochten. Let er op dat de meeste gelegenheden wel een minimumleeftijd hanteren. Deze is vaak vastgesteld op kinderen in de leeftijd van 8 jaar en ouder.

Stoere jongens kennen geen angst

Althans, dat beweren ze zelf. Is je zoontje ook een echte durfal die zegt nergens bang voor te zijn? Onderneem dan een griezeltocht tijdens zijn kinderfeestje of kies voor een speurtocht met angstaanjagende sfeer. Dit kun je zelf organiseren of aan professionals in de regio over laten. Er zijn diverse mogelijkheden, ook bij jou in de buurt. Je bepaalt hierin zelf de mate van het ‘enge’ karakter. Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Vaak worden er bij een georganiseerde griezeltocht ook feestelijke kindermaaltijden geserveerd. Met andere woorden, een compleet verzorgd kinderfeestje waar je als ouder of verzorgende nauwelijks omkijken naar hebt.
Een absolute trend die door kinderen tegenwoordig zeer wordt gewaardeerd is een workshop vloggen. Dit is ook ideaal wanneer je zoontje een of meerdere meisjes heeft uitgenodigd voor zijn feestje. Tijdens de workshop leren de kinderen de fijne kneepjes van het vloggen. Welke techniek moet je wanneer gebruiken en hoe kom je origineel uit de hoek? De meeste kinderen vinden dit geweldig om te doen. Je zult merken dat er volop aandacht is voor de uitleg. Het ultieme moment breekt natuurlijk aan wanneer hun eigen vlog op YouTube wordt gepubliceerd.