Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Speurneusfeestje

Kraak de code! Rara?Kun jij de code kraken?


Bij het speurneus kinderfeestje gaan de kleine speurneuzen (vanaf 5 jaar) een speurtocht of spelletjes doen en de code van de schatkist proberen te kraken. Lukt het ze? En wat zit er in de schatkist? Spannend tot het einde en succes verzekerd bij recreatieboerderij Johan en Caroline. Je kunt kiezen uit een speurtocht, buitenspelletjes of binnenspelletjes variant.

Wat hebben we toch genoten van het Speurneuzen kinderfeestje!!! Alle kinderen waren helemaal gek van!! Tof! En Alex blijft erover praten! Hartstikke bedankt voor de service en gezelligheid! Tot volgende keer weer.
Door Anoniem,
Super genoten van t kinderfeestje vandaag, Dank je wel. Amy en haar vriendinnen vonden het geweldig!
Door Anoniem,
Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,
Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!
Door Anoniem,


Inbegrepen bij het speurneus kinderfeestje


Bij het speurneus kinderfeestje is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Speurneusfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Speurneusfeestje Johan&Caroline